• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola tu jest ta kula sniezna ;-) Więcej marzeń
Dzięki:)

Just,ładnie zaprezentowałaś ''mój'' wózeczek :)))

Paula ja też w foteliku montowanym na wózku woziłam Ninkę...gondolkę użyłyćmy kilka razy...

Wiola,spokojnie:) Dzięki:)
Paczuszka poszła:)

Libby,przesyłka poszła:)

Dzisiaj mam dzień aktywny:
byłam na chwilę u babcie i na naszym kursie...zawiozłam fartuchy i wywaliłam jednego facia...waliło wódą od niego!:szok:
Nie wiem co ci ludzie Sobie myślą...

Potem załatwiłam Oliwce prezent urodzinowy:))))) W jej urodziny jest mecz i zgadałam się z żoną zawodnika,że po meczu,w szatni chłopcy zaczekają na nią i złożą jej życzenia + jakiś gadżet i jeszcze jej ukochany zawodnik z innej drużyny wyśle jej życzenia:)
Są kochani a ja dumna z siebie:)

Potem adoptowałam kota dla babci (jej zaginął),w czwartek odbieramy kicię i zawieziemy jej:)

Byłam na małych zakupach,w sądzie itp...teraz robię za sekretarkę u męża w pracy:)

reklama
No i wróciliśmy :)))

Mary - oj Kochana, gnaty to mnie po dziś dzień bolą :szok: i już nie wiem co robić...może na basen się zapisać :confused: W każdym razie coś ze sobą zrobić trzeba, bo nie wyrabiam, a Tobie Słoneczko zdrowia i pomyślnych wieści :tak:

Asionek - może to alergia ? Mi czasami wyskakują takie plamki...najczęściej jak założę jakieś wełniane cuś ;-) na gołe czyczki

młodamusia - ucałowania dla Rafałka, śliczny chłopczyk z Niego :tak:

just - jak raz czy dwa założy niewyprasowane body, to nic Mu nie będzie :-p:-) nie miej wyrzutów z tego powodu :)))))

Zaraz Wam pokazę made na spacerze :))) z dzisiejszego lansu :-p jeszcze ciepła :-D:-D:rofl2:
Oczywiście dzięki uprzejmości mojej jednej z najulubieńszych koleżanek just :-)

dziewczyny chyba zaraz sobie tampony do nosa powsadzam bo nie moge dac sobie rady z katarem:-D:no:, no i brzuch mnie boli od kaszlu juz... lukasz przyjedzie po pracy to musze do apteki jechac zeby na noc miec juz leki . a jutro mam gina . ale tylko badanie doglebne, wazenie i cisnienie.

made czekam na zdjecia.
just spokojnie z tym prasowaniem...tak jak napisala made nic mu nie bedzie jak pobedzie w nieprasowanym. a swoja droga to ja prasowalam do 3 miesiaca potem juz przestalam a w proszku dla maluszkow pralam do roku.

carola ale mialas dzien zalatany...szacun...ja dzis w pizamie sziedze ,raz przed kompem , raz na lozku pod kocykiem... ale zupe wstawilam i sie gotuje a to juz jakis postep

Mademoiselle - współczuję, ale domyślam się, że czeka mnie dokładnie to samo... Dobrze, że mój M. już mi zapowiedział, że mnie po porodzie do SPA wysyła! Okropnie mnie wszystko boli i normalnie aż się nie mogę doczekać porządnego masażu! :tak: A może i Ty pomyśl o jakimś masażu dla relaksu?

Ewula - nie martw się, wszystko będzie dobrze! ;-)

Asionek - dzięki! ;-) Ja się troszke stracham CC, ale mam nadzieje, ze wszystko pójdzie jak z płatka! Oby potem z karmieniem jakoś wyszło... :zawstydzona/y: A Ty może faktycznie przejdź się do lekarza?

Carolineee, Just, Mlodamamusia, Ajas, Agapa, Lil i wszystkie babeczki - hejka!

No, to czas na jedzenie. Zmykam do kuchni. :happy2::happy2:

Mary hej:)

Wiola,tampony???:szok::-D:-):-D:-):szok::-D:-);-)
Uśmiałam się:)

Zaraz jadę po obiady dla pracowników i idę leżeć do łóżka:)))
Jutro rano psycholog z Oliwką,potem pazurki moje i do pracy,sekretarka właśnie L4 przyniosła...
W czwartek mam rezonans...miałyście to coś kiedyś?Jak wygląda itp?

carola rezonans to nie jest to co na lozku wsuwaja cie do takiego kregu(krotkiego tunelu) i musisz tam lezec kilka minut w bezruchu? mi sie kojarzy ze to wlasnie to ale moze sie myle

a z tymi tamponami to taki zart, kiedys w internacie kolega przyszedl do nas tampony pozyczyc wlasnie na katar...do tej pory mam jego zdjecie z tymi tamponami w nosie w albumie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry