• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola ja miałam nie było tak zle. samo badanie to tak rurka pisze a kontrast jak zastrzyk tylko możesz miec później nudności i lekki ból głowy

reklama
No ta ja tylko na chwilkę bo zaraz lecę na USG połówkowe. Odezwę się po wizycie ;-) :blink::-):-) już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę mojego bączka :-D

marcepanu&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

paulina a ty nie siedz w ukryciu tylko napisz co dzis porabiacie?

mi wlasnie nasza Saba zagryzla 3 kotka ... az mi sie plakac chce . ogolnie to taki lagodny pies a kotow nienawidzi i nawet jak kot podejdzie do jej ogrodzenia to go wciagnie i zagryzie .

reklama
a Wiolu-nic ciekawego, też jestem podziębiona, młody ma focha i nie chce obiadu za to jogurt taak, a mała śpi po 30 min a potem krzyk-spacer oczywiście skończył się jak zwykle

aha i od dziś wymyśliłam sobie dietkę-ciekawe jak długo wytrzymam...?

a kotków szkoda-pies sąsiada ma taką tendencję i naszego biednego Bazyla już 2 czy 3 razy chapnął-na szczęście jakoś się wylizał-tylko chyba kocie życia mu się kończą bo jeszcze miał inne kłopoty;)-nasz rudzielec pechowiec;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry