• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej:-)
marcepanu&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

paulina a ty nie siedz w ukryciu tylko napisz co dzis porabiacie?

mi wlasnie nasza Saba zagryzla 3 kotka ... az mi sie plakac chce . ogolnie to taki lagodny pies a kotow nienawidzi i nawet jak kot podejdzie do jej ogrodzenia to go wciagnie i zagryzie .

Ja bym się zapłakał za tymi kotami:-(, uwielbiam koty:happy2:

Proszę o sprawdzenie zawartości cukru w cukrze :-D:-D:-D

Kocurrr PERFEKCYJNA PANI DOMU???? :szok::szok::szok:

Jaki słodziak:tak::tak::tak::tak: Przecudny:-)

Made, oczywiście czapki z głów:tak::-D:szok: ślicznie wyglądasz:cool2:

Karolina ja miałam rezonans, ale bez kontrastu, trwał 5min, trochę nie wygodnie było ale przeżyłam:sorry2:

Kupiłam dzisiaj deskę do prasowania w biedronce Viledy, a po pracy jedziemy do Lidla po buty:-)

reklama
mlody pachnie swieci sie i siedzi mi na kolanach i zaglada co pisze ;-):-)

Caroline jak co to daj mi znac to moge Ci to kule kupic i wyslac
Made Ty lansiaro ;-).. Piekna! . Powiedz mi sciagasz malemu napletek ??;-)

Dziewczyny przepraszam że tak z partyzanta i od razu o sobie, ale właśnie wróciłam do domu (miałam spotkanie na mieście), spojrzałam w lustro i zobaczyłam coś BARDZO dziwnego!!! :szok: Rano robiłam fotkę żeby Wam później pokazać jak "wysoko" mam brzuch, później w ciągu dnia maleństwo mało się ruszało, a teraz po powrocie jak popatrzyłam w lustro to mam brzuch już całkiem nisko! Obniżył się BARDZO widocznie w ciągu kilku godzin!!! Czuję nacisk na miednicę i lekkie skurcze i nie wiem, co jest grane :no: Małe się rusza lekko jak sprowokuję pukaniem w brzuszek, ale boję się że zacznę rodzić. To jest aż dziwne! :szok:
zobaczcie, aż cyknełam teraz drugie zdjęcie żeby porównać...

2222.jpg

sergi - odwróciło się główką do dołu i naciska na kanał - za dużo łaziłaś. Połóż się i odpocznij zamiast szaleć :tak:

Caro - odesłane :)

A ja sobie ziazi gorącym olejem zrobiłam w łapę. Kurier jutro zabierze wózek do reklamacji - na ich koszt, a ja z rana muszę z Karoliną do audiologa jechać bo przestaje słyszeć, może stać obok ciebie i jak się mówi normalnie to nie słyszy i nie to że nie słucha tylko nie słyszy :-( A sprawdziłam na zasadzie - M ją trzymał a ja z boku pytałam czy chce jajo z niespodzianką i zero reakcji - dopiero jak krzyknęłam to zareagowała :no::-(

heej boogie :-):-):-) a dlaczego ja slodziaka Remika nie widze, a zizi widziała?? :szok: Gdzież on, czy ja już ciotka ślepa taka??

made kurcze blade :-D:-D:-D Się lansujemy na spacerkach widzę :-p A ja nawet nosa nie wychylam... też muszę jakiś lans zapodać na tej mojej wsi :dry:

Czy ktoś coś do mnie miał, bo czytałam ale ewidentnie nie pamiętam ... Aha dziękuję za miłe słowa w kwestii mebelków :tak:

sergi
hehe mi też z dnia na dzień brzuch taki zwis zaliczył, i to dość wcześnie :)) i nic się nie działo w sprawie P ;)))
Jeeju... jak szybko się zapomina, że się miało taki balonik samemu jeeeju... :sorry2:

Aaa mlodamamusia no Rafik cud miód, jak zwykle :))))))))))) Ale masz synka !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry