• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej Serg-no różnica niesamowita w brzuszku;) ale spokojnie może być jeszcze dluga droga przed tobą;), a tak z ciekawości-po ile sprzedajesz kolczyki?

ja dziś wieczorem na krótko, chcę poćwiczyć trochę to co przesłała mi Libby a potem oddenerwować męża;)

aha i muszę się pochwalić-siedziałam dziś na podłodze układając zabawki Daniela a obok na macie 'ćwiczyła' Maja-nagle słyszę takie ehhhhhhh patrzę a moje dziecko leży na brzuszku;), kulacz mój mały już mi z maty nawet ucieka;)

Ostatnia edycja:
Asionku o wyspaniu, to nie ma mowy, od tygodnia mam stertę prasowania, ciuszki Małego do ułożenia w jego półce i duuuuupa, wieczorem brak sił, muszę dzisiaj się zmobilizować, żeby to zrobić, bo to jest szczyt i masakra jakaś :zawstydzona/y: ja wiem, że nie jestem perfekcyjną panią domu i nie muszę nią być, ale skoro spędzam w domu całe dnie, to podstawę mogłabym zrobić, zresztą to ciuszki Remika, czyli sama przyjemność, a tu takie lenistwo :szok::baffled:
a jak Nath?

e tam nie ma co sie przejmowac :) lepiej jak masz chwile poloz sie tez spac ! zarobiona mama to tez nie za fajnie dla malucha , lepiej wypoczeta z nowymi silami :)

No i wróciliśmy :)))

Asionek - może to alergia ? Mi czasami wyskakują takie plamki...najczęściej jak założę jakieś wełniane cuś ;-) na gołe czyczki

Asionek - dzięki! ;-) Ja się troszke stracham CC, ale mam nadzieje, ze wszystko pójdzie jak z płatka! Oby potem z karmieniem jakoś wyszło... :zawstydzona/y: A Ty może faktycznie przejdź się do lekarza?

:happy2:
[/QUOTE]

napewno bedzie ok !!
jak jie przejdzie bede musiala isc ... wrr nie powiem zeby mi sie chcialo ...

Wybaczcie lekkie opóźnienie, ale Mały Głodommorr chciał jeść :sorry2:

Made super laseczka z ciebie :)))

Dziewczyny przepraszam że tak z partyzanta i od razu o sobie, ale właśnie wróciłam do domu (miałam spotkanie na mieście), spojrzałam w lustro i zobaczyłam coś BARDZO dziwnego!!! :szok: Rano robiłam fotkę żeby Wam później pokazać jak "wysoko" mam brzuch, później w ciągu dnia maleństwo mało się ruszało, a teraz po powrocie jak popatrzyłam w lustro to mam brzuch już całkiem nisko! Obniżył się BARDZO widocznie w ciągu kilku godzin!!! Czuję nacisk na miednicę i lekkie skurcze i nie wiem, co jest grane :no: Małe się rusza lekko jak sprowokuję pukaniem w brzuszek, ale boję się że zacznę rodzić. To jest aż dziwne! :szok:
zobaczcie, aż cyknełam teraz drugie zdjęcie żeby porównać...

Zobacz załącznik 405638

no roznica ogromna :)
ale to nie swiadczy o tym , ze zaraz urodzisz :) takze spokojnie
mi wogole nie opadl , a na porodwoce szybciej wyladowalam niz te ktorym opadl wczesniej duzoo :)
roznie bywa z tymi brzuchami :)

A ja sobie ziazi gorącym olejem zrobiłam w łapę. Kurier jutro zabierze wózek do reklamacji - na ich koszt, a ja z rana muszę z Karoliną do audiologa jechać bo przestaje słyszeć, może stać obok ciebie i jak się mówi normalnie to nie słyszy i nie to że nie słucha tylko nie słyszy :-( A sprawdziłam na zasadzie - M ją trzymał a ja z boku pytałam czy chce jajo z niespodzianką i zero reakcji - dopiero jak krzyknęłam to zareagowała :no::-(

kurcze , a od czego to ?? :( trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro !!

jej jakie oczy wielkie :) slicznosci !!

Dla tych co to Facebooka nie mają:)

Zobacz załącznik 405653Zobacz załącznik 405654Zobacz załącznik 405655

Powystawiałam trochę aukcji bo mamy za dużo rzeczy...

Sege,dzięki,jakoś ok...kacyka mam bo wczoraj winkowałam:)

super foty i dziewczynki sliczne , rzeczywiscie podobne do siebie jak Mloda napisala :)

Carola mi się już marzy powinkowanie :tak: Może się skuszę na sylwestra, pokarm odciągnę na 2 karmienia i zafunduję sobie małą lampeczkę z okazji nowego roku ;-)

ooo i to jest plan hehe :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry