• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj, Made, Ty lasencjo! Żeby koleżankom tak po oczach dawać! Wstyd...:-)

Carola rezonans wygląda tak, jak dziewczyny opisują, a kontrast nie zawsze podają, a poza tym możesz się na niego nie zgodzić...
Ja miałam rezonans głowy i kojarzy mi się, że było głośny...

reklama
Kobietki Kochane, bardzo dziękuję za komplementa :-) Dzisiaj wyszłam po raz pierwszy bez pasa poporodowego :-p ale waga w dalszym ciągu na plusie :confused:

Olivka - a Ty masz to na kręgosłup ? Bo miałam rok temu rezonans dwa razy i nie dostałam kontrastu. Zależy co Ci tam oglądać chcą ;-) U mnie to trwało jakieś 20 min. założyli słuchawki, puścili mjuzik i było rewelacyjnie :-D czasami tylko jakby ktoś młotem pneumatycznym nawalał, ale da się przeżyć ;)

Ja tylko na chwilkę pochwalić się, że dziś jestem matka IDEALNA :-p Wszystkie ciuszki posortowane, poprane, poprasowane i w kosteczkę tematycznie ułożone :-p:-p:-p I tyle miałam do powiedzenia.. a nie zaraz - jeszcze to, że mała śpi czwartą godzinę - pierwszy raz chyba tyle w dzień :-) a ja w międzyczasie tak się urobiłam, że gdybym mogła to bym sobie pokłony biła:-D
Całuję Was, ale poczytam za jakiś czas, bo nie mogę teraz jeszcze - mój pan i władca ciężko pracuje składając meble od wczoraj - wyjątkowo mam go w poniedziałek !! - więc i ja wezmę się do jakiejś roboty. Może coś jeszcze wymyślę hehe ;-)

Made dzięki:)
Tak,mam odcinek lędźwiowy:)
Lansiara!!!! Wrrrr,zazdrość mi się włączyła...3 dzieci a wygląda jak gibka nastolatka...

Wiola...szkoda kici:(

Olivka - dobrze, że już jesień i można pozakrywać co nieco pod metrami bawełny :-)))))

Kocurek - oj teraz to mnie wpędziłaś w kompleksy :baffled: u mnie większość ubranek na desce czeka aż się lansować przestanę :-D

Just ale piękności!!! daj gryza:-D

Made wstydź się! jak można tak dobrze wyglądać? Ja na siebie w lustrze patrzeć nie mogę, ale co tam... zawsze może być gorzej jak mi przybędzie ze 20 kg:-D

Marcepanku &&&

Kocie może do mnie chcesz wpaść? pranie leży i czeka... może do końca tygodnia się wyrobie z prasowaniem :D

Wiecie co? byłam dzisiaj w leclerku a tam co? Choinki i kolędy:no: niedługo już we wrześniu bombki i łańcuchy będą wisieć:szok:

Przybyliśmy w końcu do domu. Jak mały pójdzie spać ponadrabiam i popiszę może coś. Jestem padnięta i więcej do babci Maciek nie pojedzie- popsuje mi dziecko kobita! I do tego mijamy się w kwestii ubierania mojego syna. Najlepiej jakby mial na sobie wełniane rajstopy, body, pajaca, spodenki, sweterek, a tak na wszelki wypadek kombinezon zimowy i pewnie kominiarkę, żeby mu nos nie zmarzł!!! :wściekła/y: Psychicznie wymiękam. Na dokładkę mam na 2.12 stawić się w sądzie w charakterze świadka a nie poszkodowanej! Pijany kolo bez prawa jazdy- 2krotny już recydywista z wyrokiem w zawiasach, wjechał w moją strzałę autem bez oc i przeglądu! Byłam wtedy w 8 miesiącu ciąży! Poodpisuję tym, którym mam poodpisywać później. Nie mam głowy w tej chwili

rureczka - jakoś Ci nie wierzę, że lustra unikasz :cool2: wrzuć jakąś foteczkę, obiektywnie ocenim :-))))

marcepanek - powodzenia, i koniecznie daj znać :)) Może poznasz płeć ? ;-)

Libby - policz do dziesięciu, zrób kilka głębszych wdechów i wydechów, Maciusia ululaj i wracaj :-) My Go nie będziemy ubierać :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry