ASIONEK, kurza twarz no! To o co chodzi z brzuszkowymi prolemami?? KOCURKOWA Oleńka wg. mnie po żeberkach w kapuście i poniekąd czekoladzie, ale Twój Nath nie mam pojęcia.

Dietę trzymasz ile dni już, bo efekty są dopiero po ok. tygodniu?
?
nie wiem ja juz nic nie wiem wsumie ... jem jest zle nie jem tez to samo ... maly ma problem ewidentnie z puszczeniem baczka

meczy go to calymi dniami
jak dla mnie to nie sa kolki , on nawet nie placze za bardzo ( no chyba , ze juz maks wymeczony jest ) tylko steka , prezy sie , probuje wydusic i nie idzie m to za dobrze
przez sen jak jest rozluzniony to ida najlepiej baki , czasami na cycy , bo wysilek
kupy sa normalne i z nimi wsumie zle nie jest
mi sie wydaje , ze to niedojrzaly uklad trwanienny jest wina tutaj
sama nie wiem co na gazy dobre jest , zeby ladnie i bez bolu szly ??
HEJ
asionek : no widzialam co sie u was dzieje dzieje ... szok...
a co do cc, to moj miesien dostal mocno do wiwatu i jets bardzo slaby, reedukacja niewiele dala... a pozniej walnelam depreche i nawet nie chcialam wrocic do kiné na dodatkowe seanse... boje sie ze sytuacja sie powtorzy i nie chce jeszcze bardziej oslabic tego miesnia a pozniej plakac do poduchy ze bede siku robila w niewiedzy pod siebie w wieku 35 lat!
dlatego sie zastanawiam nad cc
a no szok , jak nie pada przez wiekszosc roku to pozniej sie msci

oby przeszlo , bo juz depreche mam od tego siedzenia w domu i ciemnicy na zewnatrz
kurcze wsumie niedziwne , ze sie boisz SN
ale tez kazdy porod inny i moze tym razem nie bedzie zle ?? musisz pomyslec dobrze co lepsze dla ciebie
teraz wsumie i dziecie mniejsze to latwiej urodzic ...
dobrej nocki !!