• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hmm to mnie zagięłaś,
aha wysłałam ci na maila-dla postraszenia;)

a ja wróciłam z imprezy po godzinie...Maja tak się rozdarła że nie szło jej niczym uspokoić-za to moi panowie dalej balują
kurcze już kilka razy dała tak czadu u szwagierki i dochodzę do wniosku że nie lubi tam przebywać-wracając zasnęła mi w foteliku-potem w domu pospała ok godz. i znów się zaczęło...darcie na całego nawet w ulubionej kąpieli-ledwo ją z mamą uspokoiłyśmy, teraz śpi...

aha a ja chcę zobaczyć fotkę od której twoja mama chciała się przeżegnać nogą;) jezzu 9cm?

hmm jeszcze nic na mailu nie mam, może zamarzło gdzieś na kablu;)

Ostatnia edycja:
Zaraz zerknę na maila :-) Młody na cycuchu wisi.
Zdjęcia z chrzcin ma brat mojego- rodzinny fotograf :tak: Powinnam je jutro dostać i wkleję na pewno. Przecież muszę się kiecką pochwalić.
A wiesz, że mój mały ostatnio popołudniami jest marudny? Coś wisi chyba w powietrzu....
Tu, na Śląsku spaliny, ale u Ciebie? :dry:

A czym Cię zagięłam? Kolorem?

Wyślę jeszcze raz jak tylko synuś łaskawie się odessie :-)

Kurczę, Paulina jak straszyć? Gdzie? I czym? Jesteś piękna!! A ciąża dodała Tobie uroku!!! Specjalnie tutaj piszę. Mężula nie komentuję, żeby Ci w piórka nie obrósł. Zresztą nie wypada.
:-D

yyy dziękuje libby;) mężów lepiej nie komentować bo potem im się w głowach przewraca-mój właśnie usłyszał że 21 na powrót do domu z 3 latkiem to wcale nie jest wcześnie...mały był tak zmęczony że strasznie marudził ale mama usiadła obok łóżka,pogłaskała i śpi;)

a ja też zmykam bo zatoki mi się odzywają no i w końcu muszę coś pospać, dobranoc

HEJ

[QUOTE=Libby
JOS, nie mów, że rodzić Ci się nie chce ze zmęczenia żart oczywiście. Chyba nie masz wskazań do cc??

libby : nie mam :) z lenistwa mi sie rodzic nie chce ;)

asionek : no widzialam co sie u was dzieje dzieje ... szok...
a co do cc, to moj miesien dostal mocno do wiwatu i jets bardzo slaby, reedukacja niewiele dala... a pozniej walnelam depreche i nawet nie chcialam wrocic do kiné na dodatkowe seanse... boje sie ze sytuacja sie powtorzy i nie chce jeszcze bardziej oslabic tego miesnia a pozniej plakac do poduchy ze bede siku robila w niewiedzy pod siebie w wieku 35 lat!
dlatego sie zastanawiam nad cc :)

PAULINKO, kolorowych. Nie ma jak to mamusia. A męża wałkiem po doopie! :-D dostałam info o odczytaniu maila, ale czy załączniki też doszły? To było głupie pytanie... :dry:

JOS, rozumiem. A ćwiczysz czasem mięśnie Kegla?

OMG! muszę kota zamordować!! Znowu się zakochał bidulek. Tylko, żeby mi tak nie wył do okna!!

Dobrej nocy kobietki :-)

Ostatnia edycja:
libby : w pierwszej ciazy cwiczylam i doopa rezultat... wszystko kwestia indywidualna... tak mnie ten temat zestresowal i psychicznie podlamal ze w II ciazy sobie odpuscilam cwiczenia zeby sie nie nakrecac ...
bedzie albo cc albo normalny porod i poznieju cwiczenia badz operacja jak sie cos popsuje :baffled:

reklama
ASIONEK, kurza twarz no! To o co chodzi z brzuszkowymi prolemami?? KOCURKOWA Oleńka wg. mnie po żeberkach w kapuście i poniekąd czekoladzie, ale Twój Nath nie mam pojęcia. :no:Dietę trzymasz ile dni już, bo efekty są dopiero po ok. tygodniu?

?

nie wiem ja juz nic nie wiem wsumie ... jem jest zle nie jem tez to samo ... maly ma problem ewidentnie z puszczeniem baczka :( meczy go to calymi dniami
jak dla mnie to nie sa kolki , on nawet nie placze za bardzo ( no chyba , ze juz maks wymeczony jest ) tylko steka , prezy sie , probuje wydusic i nie idzie m to za dobrze
przez sen jak jest rozluzniony to ida najlepiej baki , czasami na cycy , bo wysilek
kupy sa normalne i z nimi wsumie zle nie jest
mi sie wydaje , ze to niedojrzaly uklad trwanienny jest wina tutaj
sama nie wiem co na gazy dobre jest , zeby ladnie i bez bolu szly ??

HEJ

asionek : no widzialam co sie u was dzieje dzieje ... szok...
a co do cc, to moj miesien dostal mocno do wiwatu i jets bardzo slaby, reedukacja niewiele dala... a pozniej walnelam depreche i nawet nie chcialam wrocic do kiné na dodatkowe seanse... boje sie ze sytuacja sie powtorzy i nie chce jeszcze bardziej oslabic tego miesnia a pozniej plakac do poduchy ze bede siku robila w niewiedzy pod siebie w wieku 35 lat!
dlatego sie zastanawiam nad cc :)

a no szok , jak nie pada przez wiekszosc roku to pozniej sie msci :wściekła/y: oby przeszlo , bo juz depreche mam od tego siedzenia w domu i ciemnicy na zewnatrz :angry:

kurcze wsumie niedziwne , ze sie boisz SN
ale tez kazdy porod inny i moze tym razem nie bedzie zle ?? musisz pomyslec dobrze co lepsze dla ciebie
teraz wsumie i dziecie mniejsze to latwiej urodzic ...

dobrej nocki !! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry