• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ech...my straciliśmy prawie wszystko przy przeprowadzce :/ ale mówi się trudno, najważniejsze, że jesteśmy zdrowi, a wszystko inne mniej istotne.

Libby - i co to, to karbo ? Udanych zakupów ;-)

Paulina - hahhaaa widzę, że i Tobie karbo spokoju nie daje :))))))

reklama
Karolina podłość ludzka nie zna granic. Mam nadzieję, że już nic takiego nie odkryjesz!

Made Zygmuś bjutiful, czysty Maniek ino bez loczków:-D

Laseczki zmykam porozpieszczać moją chrześnicę, do później, tesknijta:-D

MADE, dopiero doczytałam o słodkich kilogramach. Dorodny egzemplarz jeśli mogę się tak wyrazić. ah :tak:

Na chrzcinach miałam na nogach czółenka na szpilce 9 cm. Pod koniec dnia chciałam sobie giry odgryźć, ale wyglądałam bardzo apetycznie :-)
Moja mama jak mnie zobaczyła mało się nogą nie przeżegnała.

Libby - pytam o te buciki, bo mam piękne botki na szpilce, niestety są na mnie za małe, miałam je na nogach dwa razy, licząc w minutach....może dwa kwadranse ;))) Masz małe stópki dlatego Ciebie pytam ;-)
Jak chcesz to zrobię fotkę i sobie zerkniesz :)))) Oczywiście botki oddam w zgrabne nóżki :-D

reklama
PAULINKO, wieczorkiem wyślę na maila te 2 zdjęcia.

MŁODAMAMUSIU, no widzisz! Trza było wcześniej zajrzeć :-):-p wiem, że nie karmisz już piersią. To była taka mała dygresja z analogią wg. mnie :-Dten tego hehe

Zmykamy. Do potem!

aha, kiery hapnoł majne fuzekle??!! hę?

yyyyyy, MADE ale mi ćwieka przybiłaś!!!! Już pw ślę!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry