• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jejku wy tak z rana o pająkach...brr;)

Rurka-to fajnie masz z tą ciążą,ja w obu miałam mdłości ale przyznam rację Wioli-drugą się gorzej przechodzi, więcej dolegliwości i większe zmęczenie

Lil-a kopnij sobie coś i rozładuj nerwa, tylko uważaj na nóżki-to lepiej pokop poduszki po pokoju;) a faceci, ech temat rzeka, z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej;)

Kocur-ja nie wiem czemu wszyscy myślą że twój pies to ona, mi się podoba tamta fotka bo wygląda na obrońce i stróża małej Oleńki;)

ja wczoraj się nagadałam z kumpelą-Majka nawet się drzemnęła u niej, natchnęła mnie kobieta jednym pomysłem i muszę to przemyśleć jakoś

a teraz próbuje wykopać chłopaków z domu na małe zakupy i na pocztę...

Młoda-a te twoje piersi to obstawiam tabletki-może dawka hormonów jest tam źle dobrana dla ciebie...aha za godzinę kończą mi się aukcję na allegro-chcesz dalej tą bluzę?

Ostatnia edycja:
reklama
wlasnie przeczytalam fajny tekst na Fb u naszej maran i postanowilam wam wkleic
;

Zastanawiasz się czy pracuję?? Oooo tak, JESTEM MAMĄ.To sprawia, że jestem zarówno: budzikiem, kucharką, sprzątaczką, kelnerką, lekarzem, nianią, pielęgniarką, stróżem, fotografem, doradcą, szoferem, organizatorką przyjęć, osobistym asystentem, księgową, BANKOMATEM, pocieszycielką, nigdy nie mam urlopu, wolnych dni ani płacone kiedy jestem chora. Pracuję dzień i noc. Jestem na dyżurze całą dobę do końca mojego życia.

zgzadzam sie z tym w 100%

Dziewczynki dziękuję Wam za słowa otuchy - uciekam z domu na weekend. Źle się porobiło. Postaram się w poniedziałek wpaść do Was z lepszymi wiadomościami. Chyba za dużo marudzę.

dziewczyny ten tydzien mnie rozwala, ciagle jakies wypadki no...
poszlam powiesic pranie dokladnie 3 powloczki od poscieli, Iwa ogladala bajki wiec mysle sobie wyjde i nawet nie zobaczy. wracam do domu a drzwi zamkniete. iwa przyszla do korytarza i widocznie chciala przyjsc do mnie i przekrecila zamkniecie.a ja bez telefonu bez niczego. panika w oczach . obieglam caly dom do okola i kominuje jak wejsc do domu zeby narobic jak najmniejsze szkody i zeby to zrobic jak najszybciej...poszlam do drzwi i tlumacze ,,kochanie sprobuj przekrecic tamto zamkniecie ktorym sie bawilas" slysze ze kreci ale nie otworzylo sie. drzwi metalowe wiec ich nie rozwale , poszlam do tylnich drzwi bo one sa jeszcze stare drewniane i myslalam ze uda mi sie wyrwac patent...ale lipa , drugi pomysl to wejsc na drabine i wybic okno na strychu i tamtenduy wejsc do domu ale to na wysokosci pietra i troche sie balam ze spadne a wtedy bym jej nie pomogla. mala sie uspokoila i widze ze idzie sie bawic . wiec ja znowu do tylnich drzwi. potratowalam jej kilka razy z kopa( nie mam pojecia z kad tyle sily mialam) drzwi popekaly i wkoncu wypadly z fotryny , ta czesc z zamkiem zostala przy scianie. drzwi rozwalilam dokumentnie ale do malej weszlam...

Wiola-mnie tak syn w piwnicy zamknął i pobiegł na górę-a dodam że ledwo chodził po schodach-też wyważyłam drzwi i nie wiem skąd tyle siły miałam;)

Kocie,w Smyku są piękne leciutkie kombinezony,takie domowe z napisem Little Cat :) to chyba pajac się zwie...
Śliczny,welurkowy,cienki,jasno szary:) Od razu pomyslałam o małej Kocicy:)

reklama
Kocurku - glanem go - glanem!!! :-D Ja wszystkie pająki tłukę jak wlezie :tak:

lil - przybij piątkę - mój się drze od rana że niby ja się na niego drę :rofl2:

caroline - jak mi babo NIE DASZ ADRESU TO JAK CI WYŚLE TĄ PACZKĘ?????

A Karola po nocy lepiej, bierze antybiotyk i zdaje się że funkcjonuje lepiej od nas. Ze mnie się leje i przez katar i przez @ i mam ochotę usnąć na kilka dni ale nie ma szans. M złapał się za sprzątanie :szok: więc nie mogę być gorsza :no: Już pranie nastawiłam i łazienkę sprzątnęłam teraz trzeba obie sypialnie. A i sie pochwalę co kupujemy Karoli na gwiazdkę:
Kącik młodzieżowy biurko łóżko półki ARTUR RATY! (1894674871) - Aukcje internetowe Allegro
Wreszcie będzie miała porządne biurko - tylko krzesło będzie trzeba jej dokupić.

Dobra spadam do apteki, sprzątać i gotować - będę później ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry