• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć :-D dzisiaj to chyba szybciej wstanę... nie można tak przy ludziach gnić do 13 :zawstydzona/y:

Młoda a może cyczki to właśnie na tabletki tak reagują??

Kocurku Wiolu witajcie z samego rana :-)

AaaaaaAAA..!!!! Jaaaki pająk !!!! :szok::szok::szok:
Ja dziecko miejskiej dzungli nie cieerrrrrrrpie takiego kontaktu z natura :szok::szok::szok:

Nasle mojego pajaka na Twego faceta i bedzie jak w reklamie ;))) ..!!! Co przeskrobal??

Kocur kapciem w niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Kocurku nie będę go oczerniać na forum, ale mam dzień całkiem od rana rozwalony przez niego :-( Wszystkiego mi się odechciało :-(

Ostatnia edycja:
Wiolu a dziękuję całkiem całkiem, czasem sobie popłaczę bez powodu, zaraz się powściekam, brzuś czasem zaboli i tyle... zero mdłości, zero spowiedzi nad porcelaną... w nocy muszę wstawać na siusiu, w dzień też jakoś częściej. A Ty jak??

Kocie gdzie tam, ja przed 9 nie wstaję, nie ma szans:-D

Lil co się dzieje? edit: ehh facety :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
lilus to co z czolgiem na meza czy z patelnia ?
rureczko to tylko pozazdroscic samopoczucia...ja w pierwszej ciazy tez sie tak lajtowo czulam a teraz jakos wiecej dolegliwosci , wieksze zmeczenie i gorsze samopoczucie , ale wiadomo teraz jest Iwcia i ona nie da mi sie polenic i pospac do poludnia a w pierwszej ciazy zdarzaly sie takie dni

kocurku
pajaka sie boisz? przeciez to takie malenstwo co on ci zrobic moze? widze ze bardzo suptelnie przemilczalas moja propozycje co do sprzatania:-p:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry