• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie teraz to za późno,jadę zaraz do Smyka potrzymać sobie wózek...chociaż chwilkę poczuję w ręku rączkę:) hehe

Jestem. Ledwo wlazłam na 3 piętro z siatami i bąblem w nosidełku. Kręgosłup do wymiany, ale najważniejsze, że kupiłam grafitowy kombinezonik, taki z nóżkami i rączkami odczepianymi, podszyty kremowym futerkiem. Po prostu cudny :-) Mój Pan powitał mnie takimi oto słowami: "Gdzie mie z tymi cycami wichuro?!", bo padłam moimi czterema literami na JEGO miejsce. No do jasnej! To JA z jęzorem na wierchu i wielkim poświęceniem latam po sklepach, cycucha na widok publiczny wystawiam (niechcący):szok:, samochodu zapomniałam zamknąć na czas mej nieobecności ( to pominęłam) :szok:, przymierzałam ileś bluzek, tyle samo butów niekoniecznie zimowych i naprawiłam (!!) hamulec w stelażu wózka (nie mam pojęcia jak):confused:. Przy czym starałam się cudnie wyglądać a co się okazało?! Żadna pipa sklepowa ani nawet była już koleżanka nie powiedziała mi, że mam brudną twarz!! Szrama zaschniętego błota z kół!

Za to mój synek słodziak grzeczny ani razu nie marudził mamusi. Zobacz załącznik 404759Nawet jak mamusia nie pomyślała i położyła synka na zimnym przewijaku w oszołomie.
Synuś śpi już. Mamusia zje kolacyjkę i skoczy pod prysznic, a potem poczyta bb koleżanki

Ostatnia edycja:
Dwóch policjantów stoi na ulicy z przepięknym, olbrzymim owczarkiem niemieckim. Przechodzą obok nich dwie baby. Po pewnym czasie odzywa się jeden z policjantów:
- Ty słuchaj wiedziałeś, że nasz pies ma dwa chu*e ?
- Jak to, skąd to wytrzasnąłeś ?
- Jedna z tych bab powiedziała do drugiej: "Widziałaś tego psa z dwoma chu*ami?"

wymieklam :-D:-D:-D

ladnie ci mala pospala :)
a powiedz mi ile teraz w tym wieku spi Emilka w dzien?? bo mnie zastanawiac zaczyna kiedy moj stanie sie bardziej aktywny :)

Asionek to do mnie? bo ja Emilki nie mam ;-)
Ola np. dziś mi obudziła się o 5 zjadła i o 6 zasnęła spała do 9. Potem na spacerku zaczęła te 3,5h i potem ok. 17.30 pół godziny.
Ostatnio zaobserwowałam, że tak po jedzeniu około godziny-półtorej już pada az do następnego karmienia, czasem przesypia i dostaje jak się sama obudzi ;-)

SOL zdrówka dla Karoli!

ja zniknęłam w tak zwanym międzyczasie. Olcia się wkońcu obudziła i to a jak z krzykiem więc szybkie karmienie, przebieranie no i o 17.30 już marudziła bo śpiąca. Nie chciała-nie mogła sama zasnąc więc ją musiałam zalulać i niestety nie dała się odłożyć, bo od razu oczy jak 5 zł. Pół godziny pospała i żywczyk aż do kąpanka o 19. Teraz zasypia... u babci na kolanach...

Kocurek a wracasz do pracy po macierzyńskim?

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :-D

młodemu idą te zęby i padam . Dziennie juz spie o 21 :-)
wypbraźcie sobie ze musze młodemu zamątować spacerowke bo jest za duzy na gondole i nogi mu wychodzą ... Oj jak ten moj mężczyzna rośnie ;-) ...
Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie . A w najblizszych dniach bede miała kosmetyki z RIMELA itp.

A i jeszcze jedno musze isc do LEKARZA bo nie czuje cycków mozna mnie szczypac i wogole nic nie czuje :-(:-(:-(:-(:-(

Rafcio jutro konczy 5 miesięcy normalnie :-) ...

Wiolka
gratuluje ruchów ;-)
Carolina i jak Oliwka ? ? aa i 3mam kciuki za staranka !;*
Sergi nie przejmuj się ;* tule ;*
Kocurku :-);-) śliczna fota . Pewnie psina to Suczka ?;-)
Jos wyślij Theo do mnie :-D
JUst , Made ? haaalo :-)
Asionek ja tez nie cierpie burzy . ;/ kiedyś piorun trzasnął mi przed nosem ;/
Sol zdrówka dla Karolinki ;-)

LiL , Marcepanek , Mamita Rureczko i reszta babeczek buziak w czółko ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama