• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki dziewczyny :tak:
Karola dostała antybiotyk i obecnie słodko chrapie. Dobrze że już niedługo wytną jej ten migdał bo lokomotywa parowa jest od niej cichsza :no: A i te ciągłe infekcje zatok, gardła i uszu się skończą :tak:

Dwóch policjantów stoi na ulicy z przepięknym, olbrzymim owczarkiem niemieckim. Przechodzą obok nich dwie baby. Po pewnym czasie odzywa się jeden z policjantów:
- Ty słuchaj wiedziałeś, że nasz pies ma dwa chu*e ?
- Jak to, skąd to wytrzasnąłeś ?
- Jedna z tych bab powiedziała do drugiej: "Widziałaś tego psa z dwoma chu*ami?"

wymieklam :-D:-D:-D
Asionek - ty się śmiejesz ale ja miałam taką akcję z policją :
Siedziałam sobie na muszli w parku z trójką znajomych, nagle kolega przyuważył patrol: dwóch P i owczarka. Po chwili P z owczarkiem wszedł na muszlę a ja ze zdenerwowania (głupi kolega miał trawkę w kieszeni spodni) żeby kumpla nie zgarnęli za głupotę wypaliłam z radosnym okrzykiem:
Ja: Jaki ładny piesek!
P: No pies też ładny.
Ja: (bawiąc się już z tym cudnym owczarkiem) Ale go ten kaganiec uciska i mu niewygodnie! :-(
P: On ma lepiej dopasowany kaganiec niż ja buty.
Ja: Ciepło jest - sandałki trzeba kupić :-)
P: No ciepło. Ale macie jakąś kiepiołkę?
Kumpel wyjmując zza siebie kubeczek z petami: Mamy.
P: To dobrze, nie palcie za dużo.
Ja: Pa pa piesku...
Tu policjant się odwrócił i uśmiechnął :-D

reklama
mlodam nie..nie wracam- idę na wychowawczy albo, jak się da, zdrowotny, a Ty..???

asionku blokada antyprzeciekowa słaaaba :dry: A mac air mego pana to mi się okrutnie podoba - szczególnie podświetlane klawisze :tak: A ten stacjonarny co mnie tak jara od wczoraj jest naprawdę cudny :sorry2: Wszystko jest niesamowicie intuicyjne..!
Chłopaki oczywiście lecą na iphonach - G. i syn mój i żyć bez nich nie mogą hehe.. A G. już się od jakiegoś czasu na ipada czai i chyba go sobie pod choinkę sprawi ;-)
Istne applowskie szalenstwo!! :-p Tylko ja na laptopku ukochanym asusie (co mu sie glosniki wlasnie spsuly a nie wiem gdzie w tym bajzlu posialam gwarancje) i telefonie samsungu (co ma za mala kurde jednak pamiec jak na moje potrzeby).

Nie spalam tej nocy - wracam do jedzenia samego ryzu z mlekiem jak babcie kocham!! nie bede dziecka meczyc jablkami, gruszkami, miesem, sernikiem i czekolada :(((( Teraz chodze z malenka w nosidelku, bo inaczej ciagle cyc i cyc, a ja musze ogarnac siebie i kuchnie i lazienke, bo o 9 przywoza meble, a zaraz potem bedzie ekipa montowac fronty do szafek w lazience i poprawiac zabudowe kuchni.

mloda mamusia a wlasnie ze nie :-p piesek to piesek i ma na imie Bilon (zboczenie managera finansisty:-D) Wiele osob uwaza go za suczke.. biedaka haha.. :-D

libby jak opisujesz swoje zmagania to z takim humorem, ze az sie geba smieje od ucha do ucha :-):-D:-):-D Jestes wspaniala i swietnie sobie ze wszystkim radzisz - pelen podziw :tak:

jos o której mis Theo wstal dzis ? I co na sniadanie jadl Theo mis ?? :))))))))))) Swietny pomysl edukacyjny!!

Moje kochane - pieknego dnia Wam zycze !! Moze jeszcze sloneczko zawita... :-)

A teraz kawa i do roboty!!
- to było do mnie, a Wy sobie smacznie śpijcie :tak:

Ostatnia edycja:
kurka !! *^*^*^*%% zapomniałam wczoraj tablletki ! ;/
i co teraz ?? wzięęłam ja teraz ale w ulotce pisze ze jak sie zapomni zarzyc te biale tabletki ktora ja zapomniałam nalezy wyrzucić reszte ominietych tabletek..
Czylio dzisiaj wieczorem mam wziąśc normalnie jasnorozową nowe opakowanie tak |

witam sie z rana...
koniec kursu...tzn zostaly mi jeszcze dwie jazdy ale to przed samym egzaminem sobie wyjezdze. wczoraj poszlam zrobic zdjecia, odebralam papiery i nic tylko jechac sie do WORDu skladac papiery i czekac na egzamin.

libby fajnie ze do nas wrocilas
sol jak Karola po nocy?
kocurku wy to sie macie z tymi nieprzespanymi nockami...wspolczuje
jos jak tam Theo?
mloda o cholercia ciekawe co sie dzieje z cycuchami?

buziaczki dla wszystkich

mloda wedlug tego co napisalas to tej tabletki wczorajszej w ogole nie powinnas wziasc i dopiero wziasc ta dzisiejsza ale skoro juz wzielas dzis ta wczorajsza to dzisiejsza tez ja bym wziela tak jak normalnie powinnas wziasc. a no i ja osobiscie bym sie wstrzymala od (jak to mowi moj M) tankowania do pelna dzis.

Wiolka tankowania do pełna nie było juz miesiąc. Dopiero bedzie po 10tym :-D:-D he
tez tak zrobie wezme dzisiaj znowu tą co powinnam wziąśc dzisiaj i juz . A te białe tabletki to sa w ktorych ma wystapić okres chyba .

mloda no to jak po 10 dopiero to mysle ze nic nie powinno sie stac...
i wlasnie dlatego bralam tabletki tylko 2 cykle, zapominalam o nich i mialam potem za duzego stresa:-)

reklama
Kuchnia blyszczy :)))))))))

WIOLU uwazam, ze niewyspanie, nawet chroniczne ;))) jest latwiejsze niz mdlosci i wymioty..

MLODA M. tabletek to j wieki cale (jakies 7 lat) nie bralam :)))) moze trzeba bedzie rozwazyc jednak...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry