ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
Karola dostała antybiotyk i obecnie słodko chrapie. Dobrze że już niedługo wytną jej ten migdał bo lokomotywa parowa jest od niej cichsza
A i te ciągłe infekcje zatok, gardła i uszu się skończą 
Siedziałam sobie na muszli w parku z trójką znajomych, nagle kolega przyuważył patrol: dwóch P i owczarka. Po chwili P z owczarkiem wszedł na muszlę a ja ze zdenerwowania (głupi kolega miał trawkę w kieszeni spodni) żeby kumpla nie zgarnęli za głupotę wypaliłam z radosnym okrzykiem:
Ja: Jaki ładny piesek!
P: No pies też ładny.
Ja: (bawiąc się już z tym cudnym owczarkiem) Ale go ten kaganiec uciska i mu niewygodnie! :-(
P: On ma lepiej dopasowany kaganiec niż ja buty.
Ja: Ciepło jest - sandałki trzeba kupić :-)
P: No ciepło. Ale macie jakąś kiepiołkę?
Kumpel wyjmując zza siebie kubeczek z petami: Mamy.
P: To dobrze, nie palcie za dużo.
Ja: Pa pa piesku...
Tu policjant się odwrócił i uśmiechnął
Karola dostała antybiotyk i obecnie słodko chrapie. Dobrze że już niedługo wytną jej ten migdał bo lokomotywa parowa jest od niej cichsza
A i te ciągłe infekcje zatok, gardła i uszu się skończą 
Asionek - ty się śmiejesz ale ja miałam taką akcję z policją :Dwóch policjantów stoi na ulicy z przepięknym, olbrzymim owczarkiem niemieckim. Przechodzą obok nich dwie baby. Po pewnym czasie odzywa się jeden z policjantów:
- Ty słuchaj wiedziałeś, że nasz pies ma dwa chu*e ?
- Jak to, skąd to wytrzasnąłeś ?
- Jedna z tych bab powiedziała do drugiej: "Widziałaś tego psa z dwoma chu*ami?"
wymieklam![]()
Siedziałam sobie na muszli w parku z trójką znajomych, nagle kolega przyuważył patrol: dwóch P i owczarka. Po chwili P z owczarkiem wszedł na muszlę a ja ze zdenerwowania (głupi kolega miał trawkę w kieszeni spodni) żeby kumpla nie zgarnęli za głupotę wypaliłam z radosnym okrzykiem:
Ja: Jaki ładny piesek!
P: No pies też ładny.
Ja: (bawiąc się już z tym cudnym owczarkiem) Ale go ten kaganiec uciska i mu niewygodnie! :-(
P: On ma lepiej dopasowany kaganiec niż ja buty.
Ja: Ciepło jest - sandałki trzeba kupić :-)
P: No ciepło. Ale macie jakąś kiepiołkę?
Kumpel wyjmując zza siebie kubeczek z petami: Mamy.
P: To dobrze, nie palcie za dużo.
Ja: Pa pa piesku...
Tu policjant się odwrócił i uśmiechnął

A mac air mego pana to mi się okrutnie podoba - szczególnie podświetlane klawisze
Wszystko jest niesamowicie intuicyjne..!
Tylko ja na laptopku ukochanym asusie (co mu sie glosniki wlasnie spsuly a nie wiem gdzie w tym bajzlu posialam gwarancje) i telefonie samsungu (co ma za mala kurde jednak pamiec jak na moje potrzeby).