Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mary a najmniejszy smoczek z aventu? u nas się sprawdził-spróbuj może butelek z nuk lub tommee tippee? słyszałam że też są dobre-u nas w obu przypadkach sprawdził się od razu avent
no i te krzyki twojej niuni wyglądają mi na kolki-dawaj jej ten espunisam, cho efekt może by później-kolki nie znikną ale choc trochę złagodnieją
co do mleczka, karmisz już całkowicie mm?ja karmiłam niunię mm i lekarka podpowiedziała mi właśnie by dawac jej mleko mm ha-zawiera niby mniej laktozy i jest lepiej strawne dla dzieci-po kilku tyg. stosowania nie zauważyłam zmiany w kolkach-czyli nie poskutkowało-teraz jesteśmy na zwykłym mm
a wczoraj wieczorem to były jednak ząbki, bo dopiero po nurofenie mała usnęła i obudziła się wyspana-nie wspomnę o rodzicach) ale na ulotce jest też podane że przeciwbólowo w ząbkowaniu-ale oczywiście wszystko w umiarze
pozdrawiam resztę i idę poczytac dalej
Dobrze, że Wam ten Nurofen pomógł, u nas nie ma, chyba tylko Panadol dla maluszków...

Cholera, nie mam siły wszystkim dogadzać!!! Muszę ich olać, przestać w ogóle myśleć o tym, bo ja i tak za dużo staram się innych zadowolić!!!
A to, ze oni takie wyrzuty sumienia we mnie wzbudzają... Po prostu niemiłe! 

-no chyba że ma gorączkęMary-spokojnie, humory twojej rodzinki są teraz najmniej ważne-najważniejsza jesteś teraz ty i malutka-ty musisz dojśc do siebie i zgubic pokarm-co nie jest łatwe a malutka musi się trochę wyregulowac
propo kropelek-ja dawałam sab simplex i tam była większa dawke esputikionu (czy jakoś tak) i dawałam 3 razy dziennie po 10 kropel-choc dawkowanie było 2razy po 15-ja dawałam mniej ale częściej i małej było tak lepiej
moja mała też strasznie się krztusiła przy jedzonku-ale jak w nocy na śpika ją karmiliśmy to już nie-po prostu jak maluszek bardzo głodny to bardzo łapczywy
a u was lek przeciwbólowy by dużo nie pomógł-taki urok kolek-a dla maluszków jak Mia są czopki paracetamolu-ale weź daj takiemu maluszkowi czopka-no chyba że ma gorączkę
próbuj kłaśc ją może na brzuszku-ale nie świeżo po jedzonku-tak godzinę po...i ciepłe okłady z pieluszki-włącz żelazko-przeprasuj tetrę lub coś innego i nie za parzące na brzuszek
a ty uważaj jak bierzesz te tabletki na pokarm-ja się kiepsko po tym czułam-miałam duże zawroty głowy
dobra zmykam-mała się obudziła
:-( No, ale muszę to olać i już... Choć to jednak przykre! Dziękuję za wszystkie rady!!! :*:*:*Mary ja serdecznie polecam butelkę antykolkową Chicco,ma świetny smoczek,Ninka piła z niej od urodzenia.
Co do tabletek to ja dostałam jedną na powstrzymanie pokarmu,w jednej dawce,parę godzin po porodzie bo wiedziałam,że nie chcę karmić.I nosiłam stanik sportowy,taki uciskowy.
mam wiadomosc
26.11.2011 o 10.29 nasza Jos urodzila przez cc synka Theophile o wadze 3130g
czuja sie dobrze , pozdrawiaja serdecznie was wszystkie))