• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

wiolka : zdrowka dla iwci !!!! biedny elfik... wiem ze to tak ciezko nie wziac na rece nie przytulic, ale moze opracuj jakas forme ze ona siedzi a ty ja przytulasz czy na lezaco...kurka - takie noszenie niebezpieczne jest... uwazaj na siebie !!!!!!!!!!

WSZYSTKIM BABECZKOM ZYCZE SZCZESLIWEGO 2012-GO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrowych i grzecznych dzieci, a staraczkom : zdrowych i pieknych fasolek :)

reklama
Wszystkim Wam życzę szczęśliwego Nowego 2012 Roku, spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia i wielu powodów do radości, a staraczkom niezmiennie II!!!

images

Made,
Kocurek,

Wiola,
Młodamamusia,
Lil,
Asionek,
Jos,

Sergii,

Rurka,

Mary,

Agapa,

Carolaaa,

Wisieńka,
Młodam,
Ewcia3004,
Ewula,
Libby,
Maran
,
Just Boogi
Pszczółka,
Pysia,

Sol,
i reszta gangu Olsena :):):):):)

życzę ciężarówkom rumianych bobasków o czasie;)
starającym się owocnych działań;)
samych oddanych przyjaciół,miłości i zdrowia !!
pociechy z pociech i z mężów :)

życzy mama z ekipą :)

Ostatnia edycja:
Mama wróć do nas w nowym roku!!! Tęsknię za Tobą!!!!!!!! Co u Ciebie????

Wioluś strasznie mi przykro, że maleńka chora akurat - na pewno to taki wirus, którego miał Maciuś ostatnio - po prostu gorączka i niewiele innych objawów - Maciuś to miał jeszcze kaszel - ale on to prawie ciągle ma kaszel. Jestem na czasie z wirusami i niestety masakra teraz jest, bo nie ma mrozu i nic nie wymroziło...Zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!

Zapraszam dziś na piżama party do mnie - start po 16 koniec o 20, bo idziemy spać :-) Serwuję sałatkę:

Sałatka z paluszkami karbowymi - Sałatka, paluszkami, karbowymi

k107.gif

ko73.gif

n050.gif
n050.gif
n050.gif
n050.gif

Ostatnia edycja:
Lil cześć kochana..
u mnie stara bieda-nadal się staramy,nadal nie wychodzi to o czym tu pisać;-)
sto lat nie byłam na tym wątku-był czas ,że wogóle nie było mnie na bb..
ukochaj swoje kurczaczki:)

ja pracuje od czerwca jako kosmetyczka na pół etatu i tak jakos leci-mam sie czym zająć ,żeby nie mysleć..

To ja też tak szybciutko :)

Kochane, życzę Wam w tym nadchodzącym Nowym Roku wiele radości, szczęścia i mnóstwa życzliwych ludzi na Waszej drodze :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sol, a dla Twojej ślicznej Królewny z okazji ROCZKU dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy, wspaniałych zabaw z siostrą i mnóstwa buziaków od made !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry