• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby no w końcu-martwiłam się już-to jednak operacja była?mam nadzieję że to coś poprawi
co do Maciusia-nie obwiniaj się, infekcje w ciąży są normalne-mnie w obu męczyły i to nie znaczy że teraz moje dzieci mogą miec przez to problemy
współczuje AZS-Daniel ma chwilowo przerwę-nic mu nie wyłazi-ale widze że u Mai się zaczyna-nic trzeba walczyc

u was po prostu tak wyszło-ja miałam podobną końcówkę roku-jak się waliło to wszystko-teraz powoli wracamy do normy
Auto się naprawi (wiem że to raczej kosztowne), co do kredytu- przecież twój W. ma teraz własną rodzinę o którą musi dbac i niech w końcu właściwa osoba weźmie odpowiedzialnośc za swoje sprawy finansowe!!!jak to niektórzy potrafią ciągnąc z drugiego człowieka bez skrupółow.

zmykam chwilowo do małej

reklama
made gdzie jesteś..??? :( Powiało tu smutkiem na wątku... przydałaby się kawa i porcja humoru :)))))

sergi WITAJCIE !!!! Przepiękna córeczka
:rolleyes:
Raz jeszcze GRATULUJĘ i życzę Wam samych pięknych chwil :-):-):-):-):-)

libby POZDRAWIAM !!
Wpadaj częściej i oby Wasze sprawy przybierały pozytywny obrót :tak: A syneczkowi zdrówka!!

rureczka ależ Ci zazdroszczę tej drzemki no :dry:

Ostatnia edycja:
Libby - witaj! współczuję doliny, ale wyprostuje się, zobaczysz!!! Dużo zdrowia, kochana!!!

Kocurek - rozumiem Cię, ja nawet się nie kładę, bo się boję, że mała się w tym momencie obudzi... :eek::eek: Głupie to, wiem, ale jakoś nie umiem zasnąć w dzień, choć dużo bym dała za parę h snu, takiego spokojnego, bez czuwania.

Jeju, miałam wszystkim odpowiedzieć, ale Mia mnie "woła"... :zawstydzona/y:

libby wspolczuje zakonczenia roku, oby teraz bylo juz tylko lepiej i wszystko pieknie sie poukladalo.duzo zdrowka dla ciebie i synka

serge super ze juz jestescie, Gabi sliczna.

kocie witaj . jak mozesz dopiero o tej godzinie do nas zagladac co?a na dupe chcialas?
paulina dzieci jak zawsze pieknosci. ukochaj od e ciotki prosze

Kurde carola od wczoraj nie jem cukru :dry: zawróciłam rano z batonem z powrotem do szafki - taka byłam twarda!! Ale kawę ZAWSZE :-):-):-)
No i co tam jak tam? Twoje samopoczucie podejrzane było...

SERGI, cudowne słodkości. Gabusia jest śliczna!! Dzielna kobietka z Ciebie- gratuluję. Nasze dzieci miały taki sam obwód główki. Jeśli liczyć od pierwszych regularnych skurczy, to rodziłam 30h a wpisane mam 18 z minutami. To chyba zależy od częstotliwości skurczy.

PAULINKO, ja też mam nadzieję, że będzie dobrze. Autka niestety nie naprawimy- poszło do kasacji. Mamy jeszcze moją 21letnią strzałę... heh
co do tej osoby, to nie chcę jej znać i nie obchodzi mnie, że stracą dom. Ten dom praktycznie należy do W.! Mogli go sprzedać i kupić 2pokoje np., a nie żerować bezczelnie na nim!! i w dodatku oszukiwać, ze nie ma pracy!! Na czarno robotę miał dupek a nam kity wciskał.
No, ale już się sytuacja wyklarowuje. Póki co o połowę mniej ściągają W z konta, a docelowo do 2 miesięcy nic nie będzie miał zabierane.
Super zdjęcia. Mam zamiar posiedzieć z lapkiem dzisiaj- muszę nocleg załatwić w Zakopcu.

KOCURKU, są takie chwile w życiu, że muszę ponarzekać i się wyryczeć. A jak maleńka? Muszę ponadrabiać.

Dziewczyny dziękuję Wam

wrrrr co chwilę wylogowuje mnie!

W sumie to nic,cycki bolą jakby mnie,teraz swędzą...@ nie ma,bóli na @ też nie...
Wczoraj miałam śluz z krwią,tak minimum i nic...

reklama
PAULINA, wiesz co? To są dzieciaczki Twojego męża... heh normalnie kropka w kropkę. Fajnie się patrzy na takie roześmiane buziaczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry