• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:-D od rana buszowałam po sklepach, troszkę dla siebie, troszke dla dzidzi, troszkę dla męża... zmęczyłam się okropnie i chyba trzeba się zdrzemnąć:-D

reklama
rurka jakie slodkosci... uwielbiam takie male ubranka. ja swojemu maluszkowi jeszcze nic nie kupilam

ciekawe jak tam nasza EWULA?&&&&&&&&&&&&&za WAS

Ostatnia edycja:
Wiola ja tak powoli zaczynam, ostatnio też trochę kupiłam, teraz będzie dużo wyprzedaży to można coś fajnego znaleźć. Popatrze co mi będzie jeszcze za jakiś czas brakować i dokupię na allegro, najlepiej u jednego sprzedawcy to troszkę taniej wyjdzie. Teraz szukamy jakiegoś łóżeczka...

A Ewula dawała znać, że coś jest na rzeczy? chyba mi umknęło...

Jeju, ja wymiękam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Drzemka trwała 30 minut może i od nowa płacz... :sad::frown: Straciłam już pomysły i czucie w ramionach od noszenia małej. Nic bidulce nie pomaga, a ja chyba zaraz wszystkie włosy stracę!

Wiola - współczuję kłótni, ale na pewno się pogodzicie!

Rurka - słodkie malutkie ciuszki! A Ewula wczoraj miała stawić się w szpitalu.

Zmykam po wielki kubek kawy. Ktoś chce?

imagesmacch.jpg

Ostatnia edycja:
musialam poszukac posta:-)
życzę wam wszystkich dużo zdrówka i miłości w nowym roku. U nas spokój wszystko się wyciszyło. Mała postanowiła być z 2012;) w środę do szpitala:-) już nie mogę się doczekać az przytulę moją kruszynkę
ewula chyba cc miala miec, tak mi sie wydaje

a co do zakupow to wiem ze teraz wyprzedarze ale cos sie zmotywowanie nie moge, obiecalam sobie ze 10 jak gin mi potwierdzi plec to cos kupie.

mary u nas jak noszenie nie pomagalo to kladalam sobie mala na kolanach , twarza do podlogi, tak zeby raczki i nozki zwisaly jej bezwladnie i bujalam kolanami. u nas to pomagalo

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry