mademoiselle
Fanka BB :)
Kocurek - ale...przy jednym stole? 
Paula - wystawiłaś na allegro? Może któraś z naszych ciężarnych się zainteresuje...?

Paula - wystawiłaś na allegro? Może któraś z naszych ciężarnych się zainteresuje...?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na szczęście !!
czy to będzie jakaś okoliczność łagodząca..? 
Mama wróciła ze szpitala i powiedzieli jej, że jest zagrożenie życia, bo to słabe serce i nadal babcia nie odzyskała świadomości... Mam chwilową pustkę w głowie, nie myślę o najgorszym, ale nie nastawiam się też na super poprawę, jednak 87 lat, to sędziwy wiek, ale na śmierć bliskiego nigdy nie jest się gotowym..
made no właśnie NIEPan wykonawca robi kontakty w kuchni i głupio by mi było go nie poczęstować.. a ten pan malutki nie jest i obawiam się, że nie mam tyle pierogów
Ale miał godzinną przerwę w robocie, więc mniemam, że jadł ;-) Kamilowi po kryjomu zaniosłam do pokoju drożdżowe plecione paluchy, a pana zapijam kawą
![]()

Potem w domu była zmęczona, ale niespokojna. Położyłam ją o 18.15, bo strasznie ziewała. Zjadła mleczko, to czkawka ją zaczęła męczyć. Posiedziałam z nią, pogłaskałam po buzi i chyba zasypia lub już zasnęła - nic nie słyszę przez nianię. 

Byłam dzisiaj na szczepieniu z chłopakami, i bilansie dwulatka.
Pani doktor myślała, że Maniek to dziewczynka, bo jeszcze mu spinkę zapiełam
żeby mu włoski do oczu nie wchodziłyi tak jakoś no wyglądał...dziewczyńsko,
ale....tylko z buzi, bo ubranko bardzo męskie
Darł się jak rasowy facet) nie to co Borysek
))) Dzielnie zniósł badanie, ważenie, mierzenie
i ostre kłucieWaży: 7,980 kg i mierzy: 72 cm
Osiłek taki....
A bilans Twojego dwulatka też OK?
nabrała ciałka