• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jejuś mąż zabrał dzieci na spacer;))) idę jakimś cudem leżaczek rozmontować;)))

Made-5 pączków????dzielna jesteś;)) mnie po 2 zemdliło i musiałam to zagryźć tostem z musztardą i ketchupem;))

Libby no właśnie ta śmietana daje to kruchość-gumowe czy jak tam i tak mam chęć;)))

Paula - ta posłucha już tyle trwa, że jak zobaczyłam z rana ten talerz pączków, co to
mój Szanowny z samego rana wystał, to i się oprzeć nie potrafiłam :zawstydzona/y:
Wiem! Słaba dość jestem na wszelakie kulinarne pokusy....:)))))
Leżaczek/bujaczek demontujesz? Majeczka już za duża? U nas się bujaczek
nie sprawdził tym razem....gryzie i doprowadza Boryska do spazmów :eek: no i co mu zrobię...?

MAde-sprzedaję bujaczek bo Maja wywiesza się bokiem na nim i nóżki od niego chce łapać, albo wychyla się moooocno do przodu a z nią cała reszta-Daniel miał podobnie;) moi kochani kaskaderzy;)

Kocurek hahaahaaaa Pan Krab popadł w niełaskę :-)))) Był yyy....dość milczący :))
Nie spełniał więc wymogów :-D))
Syn nakarmiony i zadowolony?

made no właśnie NIE :dry:Pan wykonawca robi kontakty w kuchni i głupio by mi było go nie poczęstować.. a ten pan malutki nie jest i obawiam się, że nie mam tyle pierogów :-p Ale miał godzinną przerwę w robocie, więc mniemam, że jadł ;-) Kamilowi po kryjomu zaniosłam do pokoju drożdżowe plecione paluchy, a pana zapijam kawą :-D

Paula - To faktycznie już czas sprzedać :))

Kocurek - a czy Ty tego pana częstowałaś tą naszą kawą :hmm:

Byłam dzisiaj na szczepieniu z chłopakami, i bilansie dwulatka.
Pani doktor myślała, że Maniek to dziewczynka, bo jeszcze mu spinkę zapiełam
żeby mu włoski do oczu nie wchodziły :eek: i tak jakoś no wyglądał...dziewczyńsko,
ale....tylko z buzi, bo ubranko bardzo męskie :-p
Darł się jak rasowy facet :)) nie to co Borysek :)))) Dzielnie zniósł badanie, ważenie, mierzenie
i ostre kłucie :) Waży: 7,980 kg i mierzy: 72 cm :sorry: Osiłek taki....

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry