• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - szczepienia niestety do przyjemnych nie należą :-( ale jak już się decydujemy,
to pozostaje zagryźć zęby i jakoś to znieść ;)
Pisałaś, że to pierwsze szczepienie, hmm...dość późno...czy w Norwegii to norma,
czy Twój wybór?
Mia ślicznie się rozwija, zresztą widać te zmiany na zdjęciach :tak: nabrała ciałka
i wygląda, przepraszam za porównanie, ale jak moje dzisiejsze, pyszne, rumiane pączusie :-p

Bilans w porządku, dziękuję :* Lekarka stwierdziła, że rozwija się bardzo dobrze,
zgodnie z wiekiem i normami...a tym, że nie mówi, kazała się nic a nic nie martwić ;)
Jak to ujęła: On z tych myślących niż tylko mówiących :-))))

Mademoiselle - taki mają kalendarz szczepień - pierwsze jest, gdy maluszek kończy 3 miesiące. A mój pączek to prawdziwy pulpet już! :laugh2::laugh2::laugh2: Oczywiście, że się nie martw, że nie mówi! Jak zacznie, to buźka mu się nie zamknie! :tak:;-)

Pączki były wczoraj, ale jakieś takie berlińskie podróby, bo prawdziwych tu nie ma, a ja smażyć nie umiem... A dziś sobie za to pochłonę croissanta i to o 20.00! :szok:

Zmykam robić "6" Weidera...

reklama
A ja się pogniewałam z 6Weidera :eek: położyła mnie......na łopatki :)))
Może się zmobilizuję, bo znowu dostałam fałdek :szok: a wiosna tuż tuż....

Kocurek! Wygoń już tego pana! Co on se wyobraża...?! Umiar trzeba jakiś mieć!
Trzeba mu było nie dawać tej kawy....ino tej dla gości :-D))))

made Zgłodniał pewnie i se poszedł... pączków nie było - na pewno liczył na nie :-p

Ola śpi... caaały dzionek na rękach z małą przerwą na drzemkę :sorry: pewnie zaraz wstanie i znowu będę jednoręką... bandittą... hehe

reklama
Kochane ja mam teraz miseczkę DD/E to po tych pąkach spokojnie dobiję do F :-D

Poza tym Made ja dzisiaj konsumię pączki za siebie i Kuota, biere to na klate, ileż Kocurek może chałkę jeść?:eek::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry