mademoiselle
Fanka BB :)
Bogusiu.....nieustająco
((
W razie potrzeby, wołaj :*
W razie potrzeby, wołaj :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze nawrocil sie chlopak ?? Asionek - plamić zaczęłam dzisiaj więc odpuszczam, po za tym musiała by nam gumka pęknąć a nie pękła więc zero szans. Karoli badanie moczu wyszło czyściutkie więc nie mam się do czego przyczepić. Jak wyzdrowieje zabiorę ją na badania z krwi i zobaczymy. Póki co kazali mi się uspokoić bo to pewnie nie cukrzyca a dziecięce rozwojowe skoki.
A facet- cóż - jak to wojskowy - duże ego ale tchórz jak każdy![]()
Witam się!
Cholera, znów obudziłam się z bólem gardła!A już wczoraj całkiem całkiem było!
![]()
Dziś na 14 mamy z Mią pierwsze szczepienie!A nocka u nas udana - Mia spała od 18.30 do 8 bez płaczu. Uuufff...
wczoraj mialam wstawic ale jakos weny brakowalo.
a wiec to ten moj sweterek zakupiony w walentynki. a na ostatnim zdjeciu lupy z lumpka po 3zl za sztuke:-)a te spodnie to dla Iwonki oczywiscie:-)
Tak z doskoku dziś, bo coś ze mną nie tak chyba - w zeszłym roku jadłam najpyszniejszego pączka na świecie z nadzieniem budyniowym czy z adwokatem, w każdym razie więcej nadzienia niż pączka - pani powiedziała, że te pączki mają tylko w tłusty czwartek. Postanowiłam więc, że cierpliwie cały rok poczekam. I czekałam czekałam...Mamę po 6 rano wysłałam do sklepu...pączków JESZCZE nie było....więc ja z dwójką dzieci (w tym płaczącą Martynką) leciałam do tego sklepu - z wózkiem przez te zaspy...i co??? Pączków JUŻ nie ma...I wiecie co zrobiłam? Poryczałam się przed sklepem jak małe dziecko i stwierdziłam, że chyba na łeb mi padło...Albo nie wyspałam się jednak dziś![]()
Byłam dzisiaj na szczepieniu z chłopakami, i bilansie dwulatka.
Pani doktor myślała, że Maniek to dziewczynka, bo jeszcze mu spinkę zapiełam
żeby mu włoski do oczu nie wchodziłyi tak jakoś no wyglądał...dziewczyńsko,
ale....tylko z buzi, bo ubranko bardzo męskie
Darł się jak rasowy facet) nie to co Borysek
))) Dzielnie zniósł badanie, ważenie, mierzenie
i ostre kłucieWaży: 7,980 kg i mierzy: 72 cm
Osiłek taki....