• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok szczerze? Ja też nie wiem, nigdy nikt z tak bliskich mi osób mnie nie opuścił :-(

Made Kocurek :* dziękuję, zresztą wszystkim Wam dziewczyny dziękuję !!!

Ostatnia edycja:
Just - jeju, współczuję... Trzymaj się jakoś!!! Dużo zdróweczka dla babci!

Ja zmykam na dziś. "6" Weidera wykonana, croissant wciągnięty... :-D Padam na twarz... Czekam tylko na mojego M., a potem się kładę.

Dobrej nocki!

hej :) zalatany dzionek mialam , sprzatanie , bo z ubezpieczen byli dzisiaj u nas i ogolnie malo czasu , czytalam was od rana , ale co nie weszlam znowu kilka stron i dopiero zakonczylam nadabianie :)

musze pochwalic ( wiem nie powinnam :))) ) malego
spal dzisiaj od 19 do 4 rano , a pozniej do 8 prawie !! w koncu nocka jak dawniej i w koncu sie wyspalam :-Dmoze nawrocil sie chlopak ??

Bogusia trzymaj sie slonko !! duzo sil i zdrowka dla babci !!
moja dzisiaj ze szpitala wyszla ... zadzwonilam do niej , ale kurcze coraz gorzej chyba z jej pamiecia :( co chwile mowila od rzeczy , myslalam , ze gada z kim innym :( smutne to bardzo ...

Asionek - plamić zaczęłam dzisiaj więc odpuszczam, po za tym musiała by nam gumka pęknąć a nie pękła więc zero szans. Karoli badanie moczu wyszło czyściutkie więc nie mam się do czego przyczepić. Jak wyzdrowieje zabiorę ją na badania z krwi i zobaczymy. Póki co kazali mi się uspokoić bo to pewnie nie cukrzyca a dziecięce rozwojowe skoki.
A facet- cóż - jak to wojskowy - duże ego ale tchórz jak każdy :-p

super wiesci !! czyli jest spora szansa , ze jednak nie cukrzyca :)))
fajny blog bede zagladac :)))

Witam się!

Cholera, znów obudziłam się z bólem gardła! :angry::angry: A już wczoraj całkiem całkiem było! :crazy::crazy:
Dziś na 14 mamy z Mią pierwsze szczepienie! :szok::zawstydzona/y: A nocka u nas udana - Mia spała od 18.30 do 8 bez płaczu. Uuufff... :happy:

widze juz po szczepieniu :) ladnie mala wazy rosna te dzieci tak szybko ...

wczoraj mialam wstawic ale jakos weny brakowalo.
a wiec to ten moj sweterek zakupiony w walentynki. a na ostatnim zdjeciu lupy z lumpka po 3zl za sztuke:-)a te spodnie to dla Iwonki oczywiscie:-)

sliczny brzusio i sweterek :) a lupy rewelka i cena tez :)))

Tak z doskoku dziś, bo coś ze mną nie tak chyba - w zeszłym roku jadłam najpyszniejszego pączka na świecie z nadzieniem budyniowym czy z adwokatem, w każdym razie więcej nadzienia niż pączka - pani powiedziała, że te pączki mają tylko w tłusty czwartek. Postanowiłam więc, że cierpliwie cały rok poczekam. I czekałam czekałam...Mamę po 6 rano wysłałam do sklepu...pączków JESZCZE nie było....więc ja z dwójką dzieci (w tym płaczącą Martynką) leciałam do tego sklepu - z wózkiem przez te zaspy...i co??? Pączków JUŻ nie ma...I wiecie co zrobiłam? Poryczałam się przed sklepem jak małe dziecko i stwierdziłam, że chyba na łeb mi padło...Albo nie wyspałam się jednak dziś :baffled::eek:

tez chyba bym sie polakala ... czekac caly rok , brnac w zaspach z poswieceniem zeby dowiedziec sie , ze juz nic nie ma :((( biedaku ...

Byłam dzisiaj na szczepieniu z chłopakami, i bilansie dwulatka.
Pani doktor myślała, że Maniek to dziewczynka, bo jeszcze mu spinkę zapiełam
żeby mu włoski do oczu nie wchodziły :eek: i tak jakoś no wyglądał...dziewczyńsko,
ale....tylko z buzi, bo ubranko bardzo męskie :-p
Darł się jak rasowy facet :)) nie to co Borysek :)))) Dzielnie zniósł badanie, ważenie, mierzenie
i ostre kłucie :) Waży: 7,980 kg i mierzy: 72 cm :sorry: Osiłek taki....

a wiesz , ze mojego tez myla z dziewczynka ?? :) dzisiaj tez facet u nas byl i caly czas myslal , ze Nat to pannica .. hmmm
niezle ci maly wyrosl :)

Kocie jestes ?? ;)))

Dla Bogusi

W roztargnieniu zostawił mnie moment
Co uparcie się spiesząc, przeminął...
Dziś na próżno współrzędne ustalam
Aby móc go uchwycić... by płynął...

Czas - Tykające Atomy
Czas...tak zazdrosny o stałość..
Umysł - Zmysłami Mamiony
Umysł...tak ogromna małość..

Człowiek - istnieniem zdziwiony