• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc
bylam w kosciele
na poczcie
w lidlu
w netto
w biedronce czyli lacznie zakupy na caly tydzien zrobione
a i do pepco wdeplam
potem pojechalam do szwagierki i posiedzialam 2 h
i jestem w domu
musze cos zjesc bo rano platki tylko byly
Iwa na miescie zjadla 2 bulki , 2 parowki, tic taki a teraz w domu juz bulke i 2 jagurty. moje kochanie.

Liluś :-D)))) heheheeee...nie mam nic przeciwko :)))))
A...i ja z dwójką też nie wychodzę....Maniek jeszcze w wózku jeździ, a na dostawkę jak
do tej pory warunki pogodowe nie pozwalały....pomijając fakt, że ja też z tego rocznika
mniej cierpliwego :-p

Kocurku - ja tak miałam z Mańkiem, ledwo wyszłam, a on już się darł jakby go ze skóry obdzierano....
boję się znowu przez to przechodzić...bo Borysek też jakiś taki skwaszony, i wózkiem muszę bujać
tak, żeby mu głowa podskakiwała, albo wybieram trasy ekstremalne....z największą ilością dziur :eek:

Jestem, w końcu coś zjadłam:))))
Ale ja byłam głodna:(

Boogie gdzie jesteś z moim zdjęciem dla Made? :)

made gdyby tu było głośno i ruchliwie, to by Ola była zainteresowana, tak myślę... ale to jest spokojne osiedle domków z klocków i w dodatku wszędzie kostka :szok: Dziury nie uwidzisz :eek:

Próbowałam po wertepach w lesie, mam jakieś 600metrów do niego.. ale gdzieee tam..!!
W foteliku samochodowym też nam na razie nie wyszło, bo wiało, mimo, że jest budka i pokrowiec :sorry: A z założoną folią Ola się nie zgadzała :blink:

reklama
hehe spacery z maluchami wasze to takie jak moje na początku z Mają-pomogła zmiana wózka gondoli na spacerówkę;)-pozycja półleżąca i możemy wszystko;)))

Pok,Lil zaraz skrobnę sms-a do Libby z pozdrowieniami dla nich;)

a my mieliśmy jechać na kawę i doooopa, trzeba kawę z wami posiorbać;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry