• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny pies nie mój :-) Spotkałam go na spacerze i musiałam zdjęcie zrobić, bo widok dla mnie przezabawny :-p

A na na takie ryczenie w wózku pomaga jeżdżenie wózkiem na świecy :-p I bujanie....

reklama
paulinko ja w gondoli mam możliwość podnoszenia oparcia - Ola siedzi, a mimo to nie pasuje jej.... :sorry:

lili :eek: u nas bujanie tylko bardziej wkurza...

wow Kocie to masz ekstremalnie wrażliwe dziecko na wózeczek;)) może jak przyjdzie wiosna i pogoda się poprawi, tzn. nie będzie tak wiało i nie będzie trzeba tyle ubrania na dziecko zakładać to polubi spacerki???

moje dzieci, jak widzę, nie lubiały tylko gondoli od wózka-Daniel używał ją 6 mies. a Maja 4;))

Poczku czyli podnoszę wózek i jadę tylko na dwóch kołach (tych z tyłu) :-p

Kocurku
mi też nie pasuje to podnoszenie oparcia w gondoli - jakoś mało wygodnie tak....Może faktycznie spacerówka jej podpasuje?

Wioluś ale zakupy! U siebie robiłaś czy w sąsiednim mieście? :-p

Zobacz załącznik 439982

A to nasze ostatnie ważenie (na 4 miesiące)

Eehhh ... dzięki :* To nie koniec świata, że dziecko w nocy nie śpi, tylko się ciągle budzi, w dzień nie śpi, tylko sobie drzemnie ze dwa razy, ciągle jest na rączkach i nienawidzi spacerować :-p:-p BYLE DO WIOSNY :-)

poczku kongratulejszyn wypitej wody, oby nie jednostkowy epizod :tak::tak::-):-)

lili pączuszek jest ooj jest, ale prześliczniasty ogromnie :)))))))))))))) A ile sobie mierzy?? A wiesz, że moja teraz się zrobiła w główce szersza, niż w klacie....dziwne :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry