• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczku nie pytaj lepiej, bo nie chciałabym Cię załamywać...ale u mnie średnio na jeża było aż do końca....tylko tak od 25-30 tygodnia nie miałam już takich mdłości...tylko sensacje żołądkowe delikatne....do wytrzymania NAPRAWDĘ! Początek najgorszy! A potem coraz lepiej!

Wioluś niniejszym ogłaszam, że zaproszenie OTWARTE! Tylko termin potwierdzić :-p

dzieki made, ze tak o mnie dbasz, bo rzeczywiscie kocham :) (choc zdarza mi sie zdradzac... ups!) - bo diabel tkwi w szczegółach :)
do 13 tygodnia... jeszcze troche...

lil - sprobuje zapomniec, ze przeczytalam to, co napisalas. :-p

rureczka hahahhaaaaa :-) Miś przyjechał z nami z Holandii :))) to jeszcze zabawka
mojej nastolatki :zawstydzona/y:

Idę Kochane na Klan....dzisiaj umiera mój bohater :-( RYŚKU! buuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
paddington jest the best! moj pies sie Padi nazywal, bo Paddington za dlugie... a ksiazki czytalam setki razy. ta marmolada! i kosz na smieci mialam z misiem paddingtonem i do tej pory jest u rodzicow w moim pokoju, juz zardzewialy wewnatrz od wyrzucania do niego bananow ;) ale nikt chyba nigdy nie odwazy sie go wyrzucic. Paddington rulez, mowiac kolokwialnie.

ooo nieźle się trzyma, pewnie nie made in china:-D

Maż mnie zdenerwował, a w zasadzie nie on tylko jego pracodawca. Na usg jadę sama :/

pok - grzanki z marmoladą i masłem orzechowym :-p:-):-):-))))))

rureczka - a właśnie, że china :-D tam jest też drugi miś....taki kremowy, reflektujesz?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry