• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola wzór bardzo w moim typie:) miłego użytkowania i koniecznie daj znać jak się będzie sprawował :))

Made nie kuś, nie kuś, bo ja wszystkie misie kocham miłością pluszową i bezgraniczną, każdego przygarnę :-D

Pok gdzie tam, już nie raz prośbą i groźba próbowałam... następnym razem pójdziemy razem:) niestety taka praca :/

reklama
rurka szkoda ze Lukasza nie bedzie , moze nastepnym razem uda mu sie urwac. na pocieszenie dodam ci ze moj Lukasz nie byl ani na jednym usg .tak naprawde to nawet mnie to nie martwi najbardziej mi zalezy zeby byl ze mna przy porodzie:tak:
Iwa juz w nim siedzi i oglada bajki:-D

Wiola mi to go strasznie szkoda jak tak musi zostawać dłużej, przychodzi do domu i nic tylko się umyć i spać :crazy: już się nauczyłam, że nie ma co planować bo u niego w pracy to nigdy nie wiadomo, czy po godzinach zostać nie będzie musiał. Ale pójście samej też ma dobre strony, przynajmniej sobie z baba spokojnie porozmawiam o moich dolegliwościach!

rurka wiem co czujesz u mnie to samo. teraz przez ten tydzien Lukasz jest w pracy od 6 do 19.30 a dzis jeszcze ma byc dluzej.
niestety takie podle czasy ze czlowiek ma juz prace to musi ja trzymac chocby mu cos nie pasowalo

Wiolu - wózeczek bardzo ładny :tak: i wygląda bardzo porządnie, oby się dobrze prowadził :-)))
Kolorek też śliczny ;) chociaż mój faworyt to banan-brąz :-p ale ja mam bananowe zboczenie :))))

zaraz kapiel malego wpadlam na chwile :)

asionek Ty to jesteś hardcore z tym spaniem eee.... NIEspaniem :szok:

nie no bez przesady hehe sa gorsze :))))

Asionek to do której Twój mały śpi że ty kładąc się o 1 wysypiasz się???:szok:

wczesniej maly wstawal ok 8 ,9 , a odkad spanie sie popsulo wstaje ok 7 , 7.30 ... ale za to na max godzinie idzie znowu spac na 2h do 3 h i ja sie klade z nim :) takze sie wysypiam :)

A ja miałam miłą noc - Emi o 22 usnęła a ja razem z nią - obudziła się 15 min temu a Karola 2 min po niej :-p Fajnie chociaż mieć nockę przespaną :-p;-)

Spadam śniadanie robić ;-)

super nocka :) kiedy u nas takie beda ? :)))

tak szczerze, to strasznie się bałam co będzie jak Maja się urodzi-bałam się zazdrości Daniela i agresywnych zachowań-trochę poszalał na samym początku, ale teraz...Maja to jego mała pszczółka, on ją kocha i nikomu nie odda, daje jej zabawki, kiedy się przechyla i prawie przewraca na podłogę, podbiega i ją ratuje, w nocy kiedy mała piszczy siada na łóżku i mówi 'tata, idź do MAi, do mojej pszczółki;)'-mam nadzieję ,że ta miłość im tak zostanie i nie będą darli kotów na sobie tak jak ja i moje rodzeństwo;)))

ale kochany braciszek!!!! zawsze o takim dla siebie marzylam ... nas 3 siostry plus mama i kurcze 4 baby w domu to mozecie sobie wyobrazic co sie dzialo hehe

Przyszła pierwsza pozytywka - mam akwarium w domu! CUDO! Ale na razie Maciuś bardziej zainteresowany niż Martynka...:rofl2:

super , ze sie sprawdza :) szkoda , ze ja nie dostalam z FP tylko to badziewie kupilam :/

Zobacz załącznik 439982

A to nasze ostatnie ważenie (na 4 miesiące)

jaka slodka klusia :)))
jakbym mojego widziala hehe , doslownie te same nozki tluscioszki i faldeczki :)))

Made cudny jest :) a druga fota wymiata hehe

co do spacerow moj od malego lubi ... zreszta on zawsze na poczatku spi sobie , tylko wsadze go juz oczy zamkniete hehe tempo ma niezmieskie z zasypianiem , w parku siedze na laweczce i ksiazke czytam :) jak maly wstane bawi sie palakiem z zabawkami , bo jak go nie bylo to potrafil z nudow sie rozplakac ... a teraz jest spokoj i oby jak najdluzej :)

oki lecimy do wanny , wczoraj skubaniec zasnal w wodzie hehe
mial takie akcje za noworodka , ale teraz myslalam , ze juz za duzy jest , a jednak nie ;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry