• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku nie wiem ile mierzy w sumie....nie mierzyłam teraz....ale z tą główką to się nie martw - przyjdzie czas, że klata będzie "znaaaaaaczycznie" szersza od główki :tak::-p

Rureczko
panna apetyczna i w sposób grzeczny wstydliwa jak widać - zakrywa sobie co trzeba - oby jej tak zostało :-p

reklama
lil slodkosci z Martynki, wyglada na starsza.a co do zakupow to u siebie , oczywiscie.inaczej bym sie na kawe wprosila:-p

Kocie widocznie taki urok Olenki, jest bardzo podobna do Iwy tzn jej zachowania ktore opisujesz. My bardzo czest wracalysmy do domu na syrenie , troche posiedziala w wozku jak juz dostawala chrupki i paluszki ale tez nie dluyzej niz 15 min bez marudzenia . a jak skonczyla 1,5 roku to moglam z wozkiem na zakupy isc.:-D

Kocurku oby to się nieprędko stało :-p Niech jak najdłużej nasze czyczki będą głównym tematem rozmów.....

Poczku
z tym piciem to mi przypomniałaś, że mi też nic nie wchodziło na początku...oj bidulko się namęczysz...ale w słusznej sprawie!

Wioluś właśnie na taką odpowiedź liczyłam :-p

dzieki, ze mnie cierpliwie sluchacie! nagroda Wam sie nalezy jakas :) pomysle :)
moje dziecko chyba jakims pudzianem czy innym/inna zdolniachą chce byc, skoro tak potrzebuje wyssac ze mnie cala energie i chec do zycia... moze jaki Eugeniusz rosnie?

a na poprzdniej stronie ten tluscioszek slodki! ah! cudo!

Poczku ze mnie Martynka to chyba właśnie te tłuściutkie fałdki wyssała :-p Bo na Eugeniusza/Eugenię to mi ona na razie nie wygląda :eek::-p A też jeść i pić nie mogłam...cierpiałam, bo ja generalnie KOCHAM JEŚĆ....także zobaczysz jaka to radość mieć znowu apetyt! JUŻ WKRÓTCE!

Made
PACZE jaki cudowny facet! Na drugim zdjęciu przypomina mi Johna Travoltę z "Gorączki sobotniej nocy".....BOOOSSSSKI!!!!!!!!!!!! GORRRĄCYYYYYYYY!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry