• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karocia ja w zeszlym cyklu czulam, tzn mierze temp i mniej wiecej obserwuje sluz.
No i temperatura sie ze sluzem potwierdzila w zeszlym cyklu.
A W tym dodatkowo bede sie wspomagala testami owu;-)

MONISIA- bardzo prosze;-)
SERGEEVNA- masz PW:-D;-)
BUNIA- czekam na przesylke w przyszlym tygodniu:-):-):-):-):-):-):-)
mialam isc z synem na spacer,a jedynie wypuscilam Go na ogrod bo od Was odejsc to trzeba miec silna wole:-D:-Da dwa,ze za obiad sie biore:tak:

sergi wysłałam ci mój adres.
marylka tobie też odpisałam.

monia wyślij mi adres na priw to coś ci skompletuję.
mama ja też miałam iść z piesem na spacer, ale otworzyłam drzwi na dole i sam sobie łazi na ogród i z moimi psiami się bawi. on taki grzeczny jest, że szkoda mu nie zrobić przyjemności- on sobie leży na trawie, wziął ze sobą kościala i sobie gryzie. a ja go z balkonu obserwuję i przez okna.

małapralinka fajny ten kalendarz mi wychodzi że wczoraj miałam owulacje i wiecie co teraz mi sie przypomniało że oglądałam kiedyś jakiś program i tam mówili że my kobiety jesteśmy tak skonstruowane że jak nam wypada owulacja to mamy większa ochote na seks podświadomie w ramach przedłuzenia gatunku :) i wiecie co ja od wczoraj mogła bym co 5 min :) uwaga zwierzenia :) i tak wczoraj najpierw rano męża zaatakowałam potem zaciągnełam go na zaplecze (w srodku dnia i było zaraz wracam :) ) no i na wieczór - wiem wiem za często ale nic nie moge poradzić mam taka chcice :) no i może fatkycznie to ma jakis zwiazek :)

Witam kochane moje

ostatnio kiepsko się czuje i mało zaglądam ale staram sie być na bieżąco- nie pisze ale poczyatm chociaż

kolczyki rewelacyjne :tak::tak:
ewelina28 nie. tzn. tego nie mozna bylo nazwac staraniami bo nie wiem czy trafialismy w plodne dni czy nie bo nie zwracalismy na to uwagi.. A mam jedynie problem z tym ze mam nadzerke i slyszalam rozne opinie na temat usuwania jej przed pierwszym dzieckiem wiec narazie nic z tym nie robie. a co wy na ten temat sadzicie? Pierw dziecko czy wypalanka? bo ja sama juz nie wiem:-(

Ja miałam wypalankę przed pierwszą ciążą - kompletnie nic z tego powodu sie nie działo - żadnego dyskomfortu poród bez problemu - także z własnego doświadczenia mogę tylko powiedzieć ze nie ma to wpływu - przynajmniej u mnie nie miało

reklama
PRALINKA- tuuuuuuuuule,ale jutro znow bedziesz z nami!!!czekoladke chcesz?? [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry