• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - aleś ty niecierpliwa kobieta :-D

bunia - polecam sorbety albo lody wodne - jest zimnye i złagodzi ból a nie wywoła infekcji jak lody śmietanowe :tak:

Ja właśnie mam histerię domową bo wystawiłam balonik z helem na 2 min na dwór na słonko żeby się gaz rozprężył i żeby ładniej latał - balonik już w domu ale histeria nie przeszła :-D

reklama
BUNIA- jak zrobie test i nie wyjdzie to i tak musialabym kupic znowu test (albo 2:-D) i na to samo kwotowo wyjdzie-a jak mi test pokaze I KRESKI I WYNIK BEDZIE NEGATYWNY TO WIADOMO na 100% ze nie ma ciąży i nie bede sie ludzic.
Bunia ja mialam tak samo jak Ty i tez mam wszystkie 8 i ta jedna ostatnio wyrwalam i ...ulga jak nie wiem-tak jak jadlam a jedzenie mi tam weszlo i nadusilam to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:masakra jaki ból i dlatego nie czekalam-dentysci i tak zalecaja usuwac 8 bo znieksztalcaja szczeke:tak:za duzo zebow-jak nie masz 7 lub 6 to luz ,ale jak ja mam wszystkie zeby to 8 powiedzialam WON:tak::-D

FUTRZAKOWA- no to jade:tak:;-) [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]

marylka dobry pomysł z gryzakiem. skoczę do znajomych do chrześnicy- może mają trochę tego żelu na wyżynane ząbki.

mama ja tego zęba nie usunę. nie ma takiej opcji on się po prostu wyżyna do końca i dlatego boli.

sol jak ruszę coś zimnego to umieram- dopiero boli

trzeba mi to przetrwać...

mama to jedź na betę. będziesz od razu wiedzieć.

SOl mój lekarz liczy tak jak ja czyli drugi tydzien to jest tydzien i 1 dzien ciąży - moze tak podaja czesto bo im tak wygodniej ale na chłopski rozum policz sobie i wyjdzie ci ze to juz 13 tc :tak: nie martw sie jak cie uspokoi to jedź ale jest dobrze na pewno - jak ma przejśc jak nie z dnia na dzień ;-)

Witaj marcepanku i buniu :-)

mama i co dzwoniłas ?? A juz jedziesz no to fajnie

Agatek ja płaciłam 39 ;-)

Ostatnia edycja:
Jedź jedź Mamuś:) Zawsze to pewniejsze niż test:) I czekamy razem z Tobą na wyniki:)

Bunia bidulko:((( Ale wiesz co Ty strasznie fajna osoba musisz byc bo nwet jak piszesz takie rzeczy to (wybacz) ale chce się śmiać:))
A tak współczująco teraz - nie wiem co Ci poradzić żeby było lepiej... Sama mam taką z niewyrośniętą skórą i czasem boli... Może idź gdzies niech Ci tą skórę wytną przy znieczuleniu... Nie wiem czy tak wogóle można ....

Marylka - no to szejka zyczę:)

Sol mam nadzieję że wsio jest ok, ale jak ma Cię to uspokoić to pewnie że leć do ginka! Lepiej o kilka razy za dużo niż za mało!

monia zębol mi się po prostu zwyczajowo wyżyna dentystka mnie w lutym uprzedziła, że sobie pocierpię. z poprzednimi jakoś dałam radę, to i z tym dam. idę po szałwię znowu- ona jedyna przynosi ulgę

co mam sobie na śniadanie zrobić? bo z głodu padnę za chwilkę... musi być coś miekkiego i "konkretnego"- nic na słodko bo nie mam ochoty. oooooooo! może omleta sobie zrobię? ale z czym-z dżemem?

łaj mi, łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

sorbuś a jak byłam ostatnio na wizycie w 9t5d to wpisał mi w karcie ciąży 9 tydzień :-p Co lekarz to inna metoda :-D

bunia - ja się z 8 górnymi nie patyczkowałam - wyrwałam jak tylko zaczęły się wyżynać a dolną jedną wyrwałam bo się popsuła a drugą zostawiłam choć zepsuta była bo 6 mi się pochorował że jej jakaś narośl zaczęła rosnąć z boku więc doradzono mi usunięcie 6 zamiast 8 bo są lepsze rokowania. I rzeczywiście 8 mi wyleczyli w ciągu tygodnia a po usunięciu się okazało że tej 6 bym w życiu nie wyleczyła :-p I wreszcie nie mam ścisku na szczęce a zęby się same ładnie ustawiły :-D 8-semki to same problemy i niepotrzebny ból a ich leczenie to mordęga bo często dochodzi do zgorzeli i trzeba truć i leczyć miesiącami. A na dodatek potrzfią nieźle zniszczyć zgryz :dry:
A próbowałaś kiślu takiego przestudzonego?

Zabieram się za szukanie tego ustrojstwa i żelu do usg :-p A potem 20 min zabawy w szukanie tętna :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie problemu ze zgryzem nie ma- trzy 8 mam, zdrowe, ładne i piękne. ta ostatnia też już była prawie cała, bo może gdzieś milimetr czy dwa zostały jej do wyrośnięcia i nie miałam żadnych problemów. ja wogóle mam zęby zdrowe i poleczone- oprócz dwóch 6, które mi wyrwali jeszcze w podstawówce, bo im się nie chciało leczyć. ale dwie 6 mam i nie mam za mało miejsca w szczęce- wszystko jest oki. musi poboleć, skoro sie wyżyna.

a na śniadanie zjem jajecznicę mniammmmmmmmm. chlebek już bez skórek i mogę jeść

myślę że jutro już mi przejdzie, bo dzisiaj mniej boli

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry