just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
GUMISIU: służę melisą albo miętką, co wolisz
co się stało Kochanie?
co się stało Kochanie?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co się stało Kochanie?wiecie co nie mierzylam w tym cyklu temp.ale jak wczoraj wyszla mi II krecha na owu .to dziś rano zmierzyłam i mam 36,7...wynika z tego ze jestem po owu bo moja temp.w I fazie cyklu to n36,4 lub 36,5...
wczorajsze dzialanie bylo pierwsze w tym cyklu wiec albo wstrzelilismy sie w owu albo za pozno.....
czesc dziewczynki
mam pytanko :
czułyście się kiedys zle po szczepionce, bo ja od 2 w nocy , czuje się jakbym miała grypę do tego mdli mnie, no ireka szczepiona tez od 2 zaczęła bolez, więc łączę to razem, nie wpomnę już o tym, że jeszcze do tego wszystkiego @ dostałam ... czuje się jak bleeeeeeeee ....
zizi : hej ... nie poradze nic niestety
kiedys widzialam (wlasciwie to niedawno, bo w styczniu) reklame w polskiej tv czegos wlasnie na libido ale dla kobiet, nie dla panownie pamietam nazwy ale poszperaj w necie, na pewo znajdziesz!
nie lubię zostawiać takich rzeczy na później. Trzymam kciuki żeby dupkowi się oberwało pełną parą 

.Jak ja wstanę???? Ale od razu zapisali ja do psychologa,pedagog itp.Zero problemu.