• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D:-D:-D:-D:-D

no teraz wszystko Koccurrku rozumiem :-D:-D:-D przeciwieństwa się przyciągają :-D rzeczywiście "biały kruk" hahahaahahah
a Kocurku nie wiesz co tam u naszej Made??? coś jej nie ma ostatnio :confused:

Made miała medytować nad moją ciążą:) Może zbyt intensywnie się za to wzięła????:-D
Żart:) Miała przecież zacząć dniówki...chyba dlatego jej nie ma:(

Zobaczcie co ostatnio znalazłam dla mojego Kosmonauty :-D:-D:-D:cool2:

Boski:)
Pokaż spodnie w paseczki,stęskniłam się za nimi:)

co za porażka... właśnie odkryłam, że mam 3 bąble na lewej stopie, tzn pod paluchem, a na prawej takie bąble są 2 :szok: jak założę jutro jakieś ścisłe baletki, to chyba umrę, dobrze, że mam takie sandałki na płaskiej podeszwie, luźne i chyba nie będzie problemu, bo japonek też nie mogę nosić... ten sznureczek zawsze rani mi tą przerwę między palcami :wściekła/y:

Kocham japonki:)

Just to może jutro zrobisz sobie dzień wolnego od wędrówek? :tak:

Tak,dokładnie,odpocznij w końcu:)

Rurka trzymam &&& za Tatę

Asionek:) No,ja skomplikowana osóbka jestem i daję się ponosić emocją,czasami nie potrzebnie.
Masz rację,że trzeba ciężko pracować nad związkiem...wiem i przepraszam Was za zamieszanie jakie wynikło w związku z moim wczorajszym postem:(

NIE PORZUCA SIĘ MĘŻA!!! :)

reklama
Rurka, to dobrze, że już więcej coś wiesz o stanie Taty..no i chyba dobrze że @ przyszła...

Just współczuję bąbli...
Ostatnio nie mogę sobie butów dobrać, każde robi mi kuku w nóżkę:wściekła/y: najlepiej się czuje na bosaka;-)

Dzisiaj test owu mega piękne II kreseczki,ta druga nawet dużo ciemniejsza więc może na przeprosiny... :))))

hejka

rurka : szkoda ze @ przyszla, ale przynajmniej tak jak mowisz - wiesz juz co "naprawiac" i tera zpojdzie juz z gorki :)
zdrowka dla taty !!! ciesze sie ze jest stabilnie i mam nadzieje, ze nie bedzie potrzebna operacja!!!

just : odpoczywaj bidulko z pocharatanymi stopami :)))) stroj kosmonauty 1sza klasa!!!! zachowaj koniecznie na pamiatke + piekne pamiatkowe foto jak juz sie urodzi z stroju :)))

oliwka : no to powodzenia z przeprosinami :)))))))) &&&&&&&&& :)

asionek : no 250 euro to facet upadl, jeszcze za wymaz do cytologii!!! hahahaha oczywiscie juz tam nigdy przenigdy nie wrocilam :)

pokaz brzuch wogole!!!! :)

dziewczyny ide spac, bo padam... jeja jak mam dosc tego nocnego wstawiania na siku...
na dodatek nie wiem czy zasne bo sie obzarlam jak bak niekulturalnie...
i teraz podziwiam moj malutki ale okrlaglutki brzuszek :)

mlodamamusia: mam nadzieje, ze podjelas dobra decyzje

kocurek : ja juz sie nie pisze na twojego grzesia ;))))))))))))))))) hahahahahahahahaahahahahahahahhahaha

kolorowych wszystkim!!!!

hej ja się tylko melduję. Cały dzien byliśmy we Wro. Byliśmy w SR. Zajęcia dziś na porodówce. Mój szpital jako jedyny we WRo ma znieczulenia całą dobę, za darmo , na zyczenie rodzących.
teraz już idę pasc do łózka
Dobranoc

Ja też spadam

Do jutra...Paaaa

Jutro ja będę słomianą wdową, bo mąż wyjeżdża na dwudniową konferencję.....

Oliwka: no, to rozumiem, optymistyczne podejście :-)
po prostu musiałaś sobie wszystko na spokojnie przetrawić...

Rurka: przykro mi z powodu taty, ale po badaniach muszą coś stwierdzić, więc jutro na pewno będzie lepszy dzień..

Just: pajacyk jest pierwsza klasa:tak::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry