• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola : kurka... no trudno, przejdzie mu :) trzeba przeczekac

wiolka : dzieki, wakacje super, wypoczywam... zostaly mi raptem 3 dni :(
a wlasciwie 2,5 :(((((((((

rurka : ja musialam pic glukoze 75g :) myslalam ze zwymiotuje... z gorszych ciazowych wrazen to tylko amniopunkcje mialam...

kolorowych!

jos my ze szczecina w PL...
lil no Maja bardzo cięzko ząbkuje... u Ali było dużo szybciej... po tygodniu marudzenia miała 4 zęby a Mai dokucza już tyle miesięcy i ma wciąz 2 na dole a reszta w dziąsłach i swędzi a przebić sie nie mogą... do tego ślini sie niemiłosiernie i wszystko do buzi bierze...
carolinee no i lipa... kurcze zawsze cos sie popieprzy...
rurka ale śliczny babelek :) i fajnie, że siostra też w ciązy razem bedziecie sie wymieniać doświadczeniami ;)

witam :-)
WOW pierwsza ? !!;-):-);-;-):-):-)

Rureczko śliczny bąbelek ;* i gratki dla siostry !;* uwarzajcie na siebie ;*

Na forum młodych mam 28.10 urodziła Mariolcia syneczka z wagą 3300 i 53 cm ;* Gratki kochana jesszcze raz!;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewuszki :)

Oliwka tak sobie o Tobie myslałam wczoraj wieczorem. Czy oprócz clo i luteiny lekarz mówił Ci coś o pregnylu? Bo z tego co pamiętam, to nie zawsze pękały Ci pęcherzyki, a pregnyl jest właśnie po to, żeby pękły. Nam się udało w cyklu clo+pregnyl+luteina. Może warto lekarza zapytać?

Dla reszty babeczek buziaczki :)

Apropo glukozy - ja uwielbiam!!!!!!! Żałuję, że tylko raz w ciąży się bada :biggrin2: Cytryny nie chciałam, bo wolę słodkie - i właśnie nie wiem o co chodzi z tym, że niektórzy po tym wymiotują. To znaczy wiem, że większość źle reaguje - ale ja wszystko słodkie kocham i lubię - więc mogę wypić za kogoś jak będzie taka potrzeba hehe :biggrin2:

Rureczka śliczna fasolka! Aż mnie ciary przechodzą i tak mi żal, że u mnie już po zawodach ;-) Odpoczywaj na zwolnieniu!

Maran a stosujesz jakieś środki na to ząbkowanie?? Ja pamiętam przy Maciusiu dawałam w kryzysowych momentach czopki przeciwbólowe - nawet przez 3 dni po 3x dziennie...Viburcol chyba też dawałam, ale to słabiej działało...

Mloda witaj!

Wioluś i jak wczoraj mąż został powitany???

Nie wiem co miałam jeszcze napisać...

Aha - w żadne spodnie swoje nie wchodzę - cały czas muszę ubierać ciążowe i jestem trochę podłamana - nie potrafię zrezygnować ze słodyczy i pewnie to jest przyczyna tych kilogramów...No i może druga ciąża tak działa, że trudniej schudnąć???

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Melduję się w dwupaku i ślę pozdrowienia!
Ja nadal przeziębiona, że hoho! :-( Zaraz zmykamy do szpitala i mam małego stresika...

Miłego dzionka wszystkim! Buziaki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry