ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Sergi - ty po 12 godzinach męża odzyskujesz -ja go mam przez 12 godzin tygodniowo czasami 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A i tak w tym miesiącu jest luz bo ma tylko 1 dyżór na 3-cim etacie, od przyszłego miesiąca będzie miał: 110h w pierwszej robocie, 4-5 dyżurów po 24h w drugiej i 3-4 dyżury po 24h w trzeciej. A od stycznia dojdzie 4 etat prawdopodobnie to będzie 2-4 dyżury po 24h /// wszystko na miesiąc. I dziwić się że obie córki mówią tata na tel kom.Sergi - ty po 12 godzinach męża odzyskujesz -ja go mam przez 12 godzin tygodniowo czasami![]()
Całą ciążę też tak było. Dałam radę sergi - trzymaj się..!
...podziwiam!
no mój jest w domu gościem - dosłownie. On nawet nie wie gdzie są rzeczy pochowane a co jedzą dzieci jest dla niego czasami magią
Ostatnio jak poszłam do dentysty to dzwoni raz - gdzie są śliniaki, po chwili znowu - co dać dziewczynom na kolacje. A jak przyszłam to z tekstem do mnie - "a ty wiesz że one jedzą to samo i prawie tyle samo
" 

Chyba że mam sklerozę i już wydałam