• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Carola pewnie, jak możesz się położyć i poodpoczywać, to korzystaj ile się da! :tak: :-)
Sol to no faktycznie "ciekawie"... :sorry2: A Jemu to nie przeszkadza?
Ajas witaj :-)

Ajas ja zmieniłam i jestem zadowolona:)
Koszt 60zł za 30tabletek ale biorę 1/2 więc na 2 miesiące mi wystarczy:)

Wiesz - jak miał dwa etaty to było ok, o trzecim się dowiedziałam jak podpisał umowę to mnie łaskawie poinformował o tym fakcie. O 4 powiedział mi wcześniej ale nie na 100% wypali. A zapomniałam dodać że żeby utrzymać pracę to jeszcze studiuje zaocznie :tak: A i tak w tym miesiącu jest luz bo ma tylko 1 dyżór na 3-cim etacie, od przyszłego miesiąca będzie miał: 110h w pierwszej robocie, 4-5 dyżurów po 24h w drugiej i 3-4 dyżury po 24h w trzeciej. A od stycznia dojdzie 4 etat prawdopodobnie to będzie 2-4 dyżury po 24h /// wszystko na miesiąc. I dziwić się że obie córki mówią tata na tel kom.

Sol:szok:...podziwiam!
Chyba muszę zwrócić honor mojemu mężowi...wydawało mi się,że go nie ma często...ale to nic,teraz widzę to inaczej...

Carola ja już chyba wytrzymam na bromku, bo nie chce mi się iść do ginekologa specjalnie po tabletki... i ja biorę jedną tabletkę dziennie... ale moje samopoczucie po nim zależy też chyba od fazy cyklu, bo na przykład dzisiaj czuję się ok.

Rurka u mnie problemem mogła być zbyt wysoka prolaktyna, ale już ze dwa miesiące temu ją zbiłam bromergonem, mąż zbadany - wyniki dobre.. więc dalej zgadywanka, co jest ze mną jeszcze nie tak... Po nowym roku stymulacja lekami, a później doktor mnie straszy laparoskopią... Może ze strachu przed tym zabiegiem uda mi się wcześniej zaciążyć...
A.. zapomniałabym... endokrynolog ma teorię, że jestem zbyt szczupła i może dlatego się nie udaje...

Wiolu to Ty niedługo będziesz zdawać egzamin, szybko wyjeździłaś te godziny...

Sergee cześć :-) Jak samopoczucie..?

Ostatnia edycja:
Caro - :-D no mój jest w domu gościem - dosłownie. On nawet nie wie gdzie są rzeczy pochowane a co jedzą dzieci jest dla niego czasami magią :-D Ostatnio jak poszłam do dentysty to dzwoni raz - gdzie są śliniaki, po chwili znowu - co dać dziewczynom na kolacje. A jak przyszłam to z tekstem do mnie - "a ty wiesz że one jedzą to samo i prawie tyle samo:confused:" :-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiem czy się cieszyć czy wściekać ale zgubiłam jedno pudło z ciuszkami :-p Chyba że mam sklerozę i już wydałam :-D

Ajas ja się też czułam różnie w zależności od dnia cyklu.
Ja znowu za dużo ciała mam:( I widzisz wyszło,że to przez tarczycę.Robiłaś wyniki?
Jestem pełna nadziei i boję się,że się zawiodę:(((

reklama
Carola robiłam TSH w lipcu, wynik 2,37 mU/l, czyli w normie (0,27 - 4,2), ale mam powtórzyć badanie po kuracji z bromkiem...
Bierzesz nowe leki, trzeba mieć nadzieję, że zadziałają:-)... Trzymam kciuki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry