• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary : dzieki :)
u nas tez fotki i kalendarze na tapecie ;)

a ja wlasnie wrocilam z pierwszego shoppingu poporodowego, blizna ciagnela pod koniec ale dalam rade :)
robot buzz z toy story dla starszaka i dla filutka : 2 pizamki z polarku, dresik, 3 kosuzlki na dlugi rekaw, spodenki takie podbite podowojnie, welurkowe ogrodniczki w bezowym kolorze Mmmm :) i czapeczke :)

reklama
Cześć dziewczyny, ja z takim pytaniem, czy @ może przyleźć jak jeszcze karmię??? :confused: Bo to chyba @ do mnie przylazła, tylko jakoś mało tego i dziwnego koloru :confused:

hej , ale tu pusto ...
ja dzisiaj caly dom sprzatnelam :) nawet okna pomylam , bo juz czarne byly ....maly slicznie sam sie bawil wpierw w lezaczku gadal do kota , a pozniej na macie dobre 30 min. sam :) wczesniej na macie lezec wogole nie chcial chyba za maly byl , ale po powrocie z Pl to jego ulubione miejsce jest :) fajnie , bo moge cos zrobic , a tak to raczki , albo koi zabawa ze mna hehe

hej :)

asionek : kurder no to potowki raczej nie jak masz 19 stopni i mlay ma body i spiochy bawelniane tak?
ja zakladam welurkowe bo u nas pod dachem nad ranem sie temperatura zmienia, normalnie o 22 moge miec 22 a o 5 nad ranem 18... mam sporo pajacy z bawelny ale ja rasowy zmarzlak coagle mam schize ze on zmarznie... mi to ciagle zimno, a teraz przy zmeczeniu poporodowym to juz wogole mam wrazenie ze sybeiria choc niby mamy powyzej 20 wieczorem...
kurde juz sama nie wiem...
a ty lekkie spiochy to zakladasz welurek lzejszy( cienszy) czy bawelne????

chlopacy pojechali do playmobil parku wiec sie delektuje chwila ciszy i zbozowka :))))))))

asionek : aha , nie wiem co jets ze fotek na fb nie widac... niby profil otwarty dla znajomych a nie widac... ale kilka bedzie zaraz na nk :)

tez mam schize , ze mu za zimno , ale sie opanowuje hehe , ma bawelniane cienkie spiochy
jak daje grubsze welurowe to wtedy body cienkie na krotki rekaw
teraz spi w samym body i dole od pizamki przykryty kocykiem , nie wiem kurka kiedys ogladalam na necie foty potowek i inne byly jakies
dziewne z tymi fotami .. no , ale na szczescie moge wejsc na NK :)

Dzień doberek!

Asionek - jak tam w PL? My też szalejemy z fotkami Mii. :-):-) Mieliśmy sesję u fotografa i już 5 fotek jest gotowych, obrobionych i w ogóle. :happy2::happy2: Poza tym zamówiliśmy kartki świąteczne z naszymi zdjęciami, a przede wszystkim Mii, i kalendarze na 2012 dla rodzinki rzecz jasna z Mią w roli głównej. :-D:-D

Miłego weekendu!

Ja zakupiłam sobie nową komóreczkę i spadam ją odebrać. Mój obecny bardzo-nie-smart phone wkurza mnie do potęgi!!! :wściekła/y: Poza tym zamówiłam sobie też 2 książki Tracy Hogg nt. niemowlaczków - jedna o usypianiu i jedna o komunikacji z maluszkiem. :happy2::happy2::happy2:

images

Może się dowiem czego mądrego... :-D

a w Pl bardzo fajnie :) szkoda tylko , ze tak krotko ....
widze nie tylko ja szaleje z fotami hehe
no , ale co sie dziwic , jak takie slodziaki mamy to tylko zdjecia im robic tym bardziej , ze tak szybko rosna i z dnia na dzien zmieniaja sie :)
daj znac jak ksiazki czy warto czytac :)

Cześć dziewczyny, ja z takim pytaniem, czy @ może przyleźć jak jeszcze karmię??? :confused: Bo to chyba @ do mnie przylazła, tylko jakoś mało tego i dziwnego koloru :confused:

jak najbardziej moze tak byc niestety :/

Asionek-fajnie,że malutki robi się trochę samodzielny-moja mała jak podłapała leżenie na macie czy w leżaczku to też mogę dużo rzeczy zrobic ale jak zaczyna warczec jak kotek to wiem że długo już nie pociągnie i będzie trzeba ją wziąśc;)

Dzięki :tak:

kurcze odzwyczaiłam się od @ i teraz to w pierwszej chwili nawet podpasek nie miałam, dobrze, że siorka mnie poratowała :zawstydzona/y: i tak długo do mnie nie zawitała @, więc muszę się cieszyć :blink:

pozdrawiam :sorry2:

Asionek-fajnie,że malutki robi się trochę samodzielny-moja mała jak podłapała leżenie na macie czy w leżaczku to też mogę dużo rzeczy zrobic ale jak zaczyna warczec jak kotek to wiem że długo już nie pociągnie i będzie trzeba ją wziąśc;)

moj sie robi czerwony i macha szybko lapkami hehe , wtedy znak , ze ma dosc i trzeba szybko go zabierac zeby sie nie rozyl calkiem :-D
Dzięki :tak:

kurcze odzwyczaiłam się od @ i teraz to w pierwszej chwili nawet podpasek nie miałam, dobrze, że siorka mnie poratowała :zawstydzona/y: i tak długo do mnie nie zawitała @, więc muszę się cieszyć :blink:

pozdrawiam :sorry2:

no wsumie dlugo nie mialas @ :) fajnie kurcze tak bez nie ? mam nadzieje , ze moj jak wroci to nie bedzie tak bolesny jak kiedys :/

dobrej nocki !

reklama
Hejka!!!

Carolineee - oj, współczuję! :zawstydzona/y: Czy to CLO tak na Ciebie działa?

Asionek - już liznęłam parę stronek w jednej z ksiażek i tam są naprawdę proste triki, nawet bym nie wpadła na to! :zawstydzona/y::-D Zobaczymy, czy na Mię podziałają. ;-) Dam znać, jak przeczytam, ale już chyba wydaje mi się, że warto kupić te książki.

Paulina - jak tam Twoje robaczki?

Lil, Kocurek - co u Was?

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

U nas nocka - :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mia znów męczyła się z gazami, ale po 2 h płaczu sama przestała i zasnęła o 3.00... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::nerd: Po czym się obudziła, dostała jedzonko i już spała. Dziś mój M. wyjeżdża wieczorem, bo jutro z rana musi być u klienta. Mam nadzieję, ze pierwsza nocka, kiedy będziemy zupełnie same, minie nam OK... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Waga nadal idzie w dół z czego się cieszę!!!
:happy2::happy2::rofl2::rofl2: Ale naprawdę już bym chciała wrócić do aktywności fizycznej... Ufff... Brakuje mi tego! Jeszcze 2 tyg. połogu, wizytę kontrolną mam 2 stycznia, a potem mam nadzieję dostanę zezwolenie na powrót do lekkich treningów! :tak::tak:

Miłej niedzieli!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry