• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem
ruszylam dupke i pojechalam do miasta, Iwa byla dosc grzeczna wiec sie nie umeczylam tak starsznie.
kupilam tesciowej taki fajny niebieski swetr zapinany na 3 guziki mysle ze bedzie jej sie podobac, sobie kupilam rajstopy siwe ze wzorkim i 3 staniki bo moje mi sie skurczyly (a 1,5m-ca temu kupowalam nowe).

made to sie dobrze sklada bo ja na rozmiar 56 mam duzo niebieskich ubranek bo przeciez Iwa miala byc Kacperkiem.

jos u mnie ok, dolegliwosci odpuscily, teraz chormony szaleja az czasem mi glupio

sol ale fajnie bedziesz miec ,troche odpoczynku o dziewczynek jak najbardziej wskazane.i zdrowka dla Karoli zeby zadne plamy jej na twarzy nie zostaly

asionek, mary ale wam dzieciaki rosna:-)

reklama
heloł
teraz ja się witam
jestem zjechana normalnie-byłam dziś rano w mieście-zlatałam wszystkie lumpki i tak nie udało mi się znaleźc kurtki na podwórko dla Daniela-miałam taką jedną z zeszłego roku ale ostatnio mojemu dziecku coś ręce się wydłużyły...
i oczywiście w mieście lipa-nic nie ma, zostało mi tylko allegro

Wiolka-ja też mam jeszcze kilka fajnych rzeczy na chłopaczka 0-6mies.;) , Made może mi referencje wystawic-prawda Made?;)

Agapa-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aha Sol-świetny pomysł z tym wyjazdem-ja już mojemu mężowi zapowiedziałam że pierwszy weekend po nowym roku jest mój-on zostaje z dziecmi-tylko mam zagrychę, co ze sobą zrobic-kto przygarnie kropka?;)

Ostatnia edycja:
Moja córunia śpi po jedzonku, więc wlatuję.

Wiola - odpocznij sobie. Mnie czekają zakupy prezentów, na co nie miałam czasu ani możliwości wczesniej, ale nie mam pojęcia, co komu... :nerd::baffled: Mojego M. mam z głowy, bo był łaskawy powiedzieć mi, czego sobie życzy. :happy::happy::-D

Paulina - też odpocznij! Mnie latanie po sklepach czeka w sobotę, przy okazji fryzjera może zaliczę... :happy::happy: Może, bo w końcu nie wiem, czy chcę obciąć włosy, czy nie... :baffled:

Sol, Asionek - zdrówka dla dzieciaczków!

paulina - ja przygarnę :-D A mój już zaczął mordodarcie - chyba naprawdę boi się zostać sam z dziewczynami i zaczyna panikować :-D Juz dwie kłótnie dzisiaj mamy za sobą :-p A ja mam dzisiaj olewkę na wszystko - kazałam mu obiad robić i zaczęłam wytykać wszystko. :-p Nie mam dzisiaj dobrego humoru więc niech nie liczy na dobre traktowanie :-P

Spadam zaraz znowu Karolę pomalować na biało :-p A potem sobie siądę do lektury :rofl2:

paulina jak tylko gin 10 stycznia mi potwierdzi ze chlopak to mozemy zaczac interesy robic:-p.a swoja droga wtedy bede mogla zaczac po Iwie ubran sie pozbywac. zainteresowana?:-D
a co do przygarniecia kropka ja moge, mam duzo miejsca.

mary ja juz zakupy swiateczne prawie mam za soba. tylko prezent dla Lukasza jeszcze , kurde kiedys ( w lato jeszcze) o jakichs kluczach mi mowil ale ja teraz ani nie pamietam nazwy ani jak wygladaly:zawstydzona/y:.

sol nie daj sie trza byc twardym a nie mientkim:-D;-)

ha mam już dwie propozycje przygarnięcia- tylko w którą stronę polski ruszyc??????????????????????;)

Wiolka-nielegalne interesy to jest to co lubię najbardziej;)a maleńka rośnie jak szalona;) masz może jakieś ciepłe (polarkowe lub welurowe ) pajacyki rozmiar 74-80?

Paulina mam w sumie same polarkowe i kilka z takiego materialu jak sie bluzy dla doroslych robi. poszlam zaraz zobaczyc do kartonow i bylam w szoku bo Iwa rozmiar 80 nosila w zeszla zime.a no i mam z 3 sukienki 74 takie typowo na swieta.
w sumie wszystko sie znajdzie wystarczy poszukac;-)

reklama
Wiola - nie zamierzam być miękka :-D Już mnie nawet przeprosił że nakrzyczał :-D i o dziwo - stwierdził że mam trochę racji :szok::-D No to teraz czas ruszyć w Polskę :-D Przez chwile chciałam się ulitować nad nim i Emilką i zabrać ją ze sobą ale popatrzyłam jaka jest piękna pogoda i zwątpiłam :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry