reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby my wybralismy fotelik w przedziale wagowym 9-25 kg , a to dlatego ze w tych fotelikach mozesz zmieniac kont siedzenia i tak jak Iwa zasnie nam w samochodzie to fotelik przestawiam i mala sobie w nim spi na lezaca . strasznie mi sie nie podoba jak dziecko zasnie w foteliku i glowa mu bezwladnie wisi i co skrecisz samochodem to glowa tam leci.
my mamy taki fotelik dla Iwy i mysle ze potem kupimy tez taki dla dtugiego malucha bo jestem z niego zadowolona
FOTELIK SAMOCHODOWY "EXOBE" Baby-Guard (2086454417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a potem z tego fotelika przesiadzie sie mala na podstawek ale koszt podstawka to ok 30 zl . wiec nie jest zle:-)

reklama
Libby ja bym ci polecała 9-25kg fotelik-będzie bezpieczniejszy dla takiego malucha...a z doświadczenia wiem,że ten 9-36 i tak wam nie starczy do tych 36, Daniel miał 9-25 do 3 urodzin-niedawno mu zmieniliśmy na 15-36 (z możliwością samodzielnego siedziska)-musieliśmy zmienić bo przy wsiadania do fotelika pukał głową w ramę auta:angry:, bo on z tych dużych facetów
dla Daniela miałam zwykły coneco(też zmienialiśmy jak miał 7-8 mies.)fotelik samochodowy 9-25 CONECO ZENITH SIDE ARMOR (2091023754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chociaż teraz bym pewnie coś z recaro lub maxi cosi kupiła
a Maja jeździ jeszcze w nosidełku, bo maxi cosi ogólnie dużżżży jest;))

Paulina ten conego wyglada podobnie do tego mojego. to chyba zalezy od wielkosci dziecka u nas szagierka tez ma taki fotelik jak my i wsadza do niego 6 letnia corcie i ta nadal sie w niego miesci, nawet w stroju zimowym a tak szczerze wam powiem ze do kruszynek to ona nie nalezy

WIOLU bardzo ładny. Będę pamiętać, żeby z taką regulacją był. Te do 36kg nie mają jej. A to bardzo ważne. Dziękuję. Bezpieczeństwo i wygoda przede wszystkim, potem walory praktyczne i estetyczne.
Szukamy w takim razie takiego do 25kg. Dziękuję bardzo :-)

PAULINKO dzięki! Nie pomyślałam, że aż tak mógłby wyrosnąć. Już szukam tych Recaro i tych drugich... muszę poczytać

Mały wstał.
Dziękuję za wszystkie rady!!! :-) :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Paula - a może byś mi zobaczyła tego smerfa, co?
Tak na 74/80 ale lepiej na 80 ;) jeśli to nie problem, oczywiście...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry