• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurze - Mademoiselle ma rację, ja nie z tych obrażatych, a samokrytykę też czasem uprawiam, bo też ostatnio wstyd tak mało się udzielać jak ja... :-p

Rurka - widzisz, jak ten czas szybko leci!!! :-) Już tak mało Ci zostało...

Kimnęłam się 30 min. na kanapie, po czym moja księżniczka się obudziła i życzy sobie spaceru. Więc dopijam kawę nr nie wiem który, adresuję kartki wielkanocne i niniejszym się ulatniam na spacer + pocztę. Poczta daleko, więc to będzie wyzwanie... :zawstydzona/y::eek:

reklama
Mary oj tak... sama się dziwię kiedy to zleciało:eek: wasze suwaczki mi migały jak szalone, u mnie się spodziewałam, że będzie się ciągnąć jak flaki z olejem a tu taka niespodzianka :-D Miłego spaceru dziewczynki!!

Doberek!

Carolineee - a nic, ale dzięki, ze pytasz! ;-) Po prostu taka zmęczona byłam, że nie wiedziałam, jak się nazywam... Jak Ninka?

Wszystkim życzę miłego dnia!
Ninka lepiej, szukam wciąż laryngologa na zaraz! :(

Dowlokłam się, musiałam jechać do szkoły, pisali protokół z wypadku Oliwki.
Przy okazji porozmawiałam z nauczycielami itp.
Teraz kawka ale nie wiem czy wypiję bo dałam kotu serca kurze i mi śmierdzi....kot nabroił w końcu....pazurki w firance :(((((

US przysłał pismo...mieli już naszykowane upomnienie i wysłali mimo zapłaty więc muszę im dopłacić 7,80 zł za upomnienie....paranoja:szok:

My już po spacerze, strasznie pochmurno było jak wracałyśmy, a teraz cholera słonko!!! :eek: Ogólnie dziwna pogoda u nas, niby te 10 st., ale wiatr wieje i jakby miało padać... :baffled:

Carolineee - zdrówka i obyś znalazła laryngologa!

Rurka - tak to jest, jak się ogląda cudze suwaczki, a potem ma się porównanie z własną ciążą, nie? ;-)

Dobra, spadam gotować obiad. Mia się bawi, ale zaraz pewnie będzie drzemka.
Do później!

Jestem z powrotem.
Laryngologa znalazłam, przyjęła nas w ciągu godziny, cena normalna. Nina ma strasznie zawalone zatoki. Pobrała wymaz, zawiozłam do laboratorium i na poniedziałek wynik, potem od razu wizyta i antybiotyk.
Pani doktor zapisała nas od razu na jakieś prześwietlenia na maj bo termin długi a w ciągu kilku dni inne osoby mogą się dopisać więc mamy już zaklepany termin.

Mam jakiś nerwoból chyba...po lewej stronie pod żebrami boli a przy oddechu kłuje mocno.

Uwaga, uwaga...jutro mam spotkanie, biznesowe, z panem z moich snów:tak::-D

Wiola hej, jak się czujecie?

reklama
Wioluś jak ja PACZE to zawsze Cię widzę :-) Wyspałaś się w końcu? Jak Iwcia i ta wysypka? Wiadomo skąd to?

Zniknęło mi się rano, poszłam na serial, potem na spacer - ziiiiiiiiimnoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiałooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry