• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczko a teraz jeszcze zdjecie brzusia poprosze:-p
kocie no wiem wiem, nie da sie ze mna zyc:laugh2:. a najlepsze jest to ze mala woli siedziec i glosno krzyczec bo w sumie to nie placz( nawet lza jej nie poleciala)niz wytrzec rece. uparta bestja

Rureczko śliczne zdjęcie, śliczna Ty! Śliczne oczy! Śliczny uśmiech! Śliczna fryzurka! CUDO!

Mi popołudnie mija tak, że idę się kąpać. Z książką! A co!

Kocurku rano nie dopisałam: ten HUK w łokciu mnie tak rozbawił, że już zakładam wątek eks-staraczki 60+ :-) Zapisujesz się ze mną? :-p

Wioluś wciąż coraz bardziej kocham :-):-p

lilus do wanny z ksiazka?jak ja zazdroszcze, ja zdarze wejsc do wanny i juz maly gremlin otwiera drzwi i biega w ta i spowrotem a nie mam sumienia przekluczyc drzwi bo wtedy stoi pod nimi i wyje.
milosc oczywiscie jak najbardziej odwzajemniona:-D

Lil ale zazdroszczę:zawstydzona/y: ja się teraz kąpać nie mogę, zaraz mi słabo. Szybki prysznic i wypad z łazienki:-(

Wiola jak tylko jakieś zacne zrobię to wstawię:-D

Kocie co Oleńka porabia? i Kamil? i kuoty? i pies? i G.?

kocie poddala sie :-p. teraz poszla z tata nakarmic Franka:-D
aha bo ja wam nie pisalam, a wiec jak wiecie mieszkam na wsi, mam duzo ogrod a na nim trawnik ktory trzeba ciagle kosic i poniewaz marudzilam mezowi ze w tym roku nie dam sobie rady z 2 dzieci i trawnikiem to maz przywiozl mi cielaczka( ma 3 dni), stwierdzil ze ten bedzie nam przez lato za kosiarke robil:-D. Iwa w cielaczku zakochana i kilka razy dziennie biega zobaczyc co u niego.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry