• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Prawie że do Hustlera.... :unsure:

A wiesz, to taka bystra dziewczyna jest... :confused:

Muszę popracować nad większą wyrozumiałością :-p dla młodego pokolenia, bo co będzie, jak do pracy wrócę...? :eek:

A nawiasem - to się nazywa LANS :-D

:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
WIOLA nie szkoduj haha :-D Ona znakomicie sobie radzi :tak: Zawsze wiedziała, czego chce i daję głowę, że krzywdy sobie nie zrobiła i nie zrobi ;-)
Ot, tak wrzuciłam, jako ciekawostkę, mam sporo młodych w "znajomych" i ciągle mnie zadziwiają.... :sorry2:

Staram się zrozumieć...

KOCIE ,rureczka pisala do lil , ma w domu sajgon. stesknilam sie juz za naszym sloneczkiem. pokaz sie chociaz na chwile

ja wiem ze ta dziewczyna wie co robi, z pewnoscia bedzie darzyc do swojego celu po trupach ale szkoda mi jej dlatego ze w tym wieku mysle ze najwiecej zdziala nie umyslem a cialem...no ale wiadomo ze kazdy robi jak mu pasuje.

CIAŁO ma obecnie ogromne znaczenie, żeby móc ZAISTNIEĆ :huh:
Oczywistości pierniczę sobie tak pseudofilozoficznie :-p

Ale drentwy kocur ze mnie :dry: - Paula gwiazda jest i tyle, a kocur podprogowo zazdrości i od razu by w wór pokutny odział poczciwą niewiastę hehe :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Chyba muszę się napić kawy....
Ciekawe, czy MADE udało się pozałatwiać sprawy... :)

WIOLU kiedy się przyznasz, co robisz????? :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane dziękuję Wam za troskę - jesteście the beściaczki! Tylko ja już rzucam mięsem z niewyspania i czekam aż mi to przejdzie :eek::errr: Bo jak zacznę marudzić to już nie przestanę....Dziś będzie TA NOC kiedy to wspaniale się wyśpię i jutro będę jak nowa - do rozmowy gotowa!

Kocurku to żeś nauczyła tę pannę! Że też mnie nikt tak nie nauczył :-p;-)

Wioluś Tyś dla mnie jak najlepsza mama! :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry