reklama

Rodzeństwo naszych maluchów

wiesz Kate...ewa też pomaga przy Kini,chce ją podnosic,ale rozumie,że nie moze sama...najgorzej jakchce spac wieczorkiem i ładuje mi się na kolana,kiedy karmię Kinię...poza tym ma obsesje bolącego brzuszka...nie weiem czy naprawdę boli,chyba ściemnia,bo boli ją po 100 razy dziennie i kaze sobie masowac:)może usłyszala jak mówiliśmy,że Kiniuśkę brzuszek chyba boli...przeczekamy:)))jakoś to w końcu byc musi:)

reklama
Agata, no ja wlasnie na 2008-2009 sie pisze wiec moze sie spotkamy na jakims watku dla przyszlych mam :) no i ja oczywiscie tez coreczke bym chciala chociaz od strony Macka w rodzinie sami chlopcy co niedobrze mi wrozy na przyszlosc :/ no chyba ze drugie sobie zrobie z kims innym tak na wszelki wypadek :)

ja mam miec chłopca - zalecenie mężula, hehe
A jakby druga była dziewuszka nie pogniewałabym się. Ale ja raczej dłuuuuugo nie bede miec drugego. Może maj 2011 albo 2012? (ale smiesznie taka data wygląda, nie?)

Kate mam wrazenie że ty jesteś jakaś taka smutna ostatnio, wydajne mi się czy mam rację?

no bo przedtem co post to jakimś jajcarnym tekstem rzucałaś - a teraz to jestes taka powazna....
nawet czołowa jajcara Abryzka zpoważaniała......
smutne to jakieś takie.......

moze wykonczone?moje dziecko jeszcze nie spi, ja juz nie mam sily, nosi go maz.......

kropecka to git, musimy sie umowic ;D
mam znajomego co robi dziewczynki ;D ;D ;D
gluszek, kurcze 2012 WOW, wyglada niezle hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry