reklama

Rodzeństwo naszych maluchów

ja chce mojego kota wyrzucic.......zarzygal pol pokoju swintuch i to akurat kiedy maz tego nie posprzata :(
tylko jak usunac rzygi trzymajac dziecko na reku?

reklama
agata jaki masz kolor na włoski rzucony????moje koty też tak fajnie rzygają:)))ale to to mogę jeszze posprzątacza to po kundlu za chiny...a gosiek o co chodzi z tą konfrontacją?macie wyeksmitowane zwierze??

biedronka, ten kolor to jest majiblond (odcien 900 o ile pamietam), jakas profesjonalna farba loreala, to sie miesza z utleniaczem, bo ja mam dosyc ciemny blond z natury i ciezko to ladnie zafarbowac
teraz jeszcze do fryzjera musze sie przejsc bo mi sie afro robi ;)

Biedronka - pojechał do tesciów na przymusowe wakacje - Mirek zareagował na Aresa -problematycznie - miał problemy z oddychaniem.
Biedronka - a jak twój pies ? - jak pamiętam to kiedyś pisałaś, ze jest okropny dla twojej córci??

no tez bym chciała zrobic kudlowi eksmisje,ale na dobre:)dzisiaj menda głupia Ewę ugryzła w łapkę,ale poważnie,bo do krwi...żmija pier... no szpak...do dzidzi jej nie dopuszczam,do rzeczy Kini też nie,więc generalnie nie mają kontaktu póki co...tyle,że kundel zainteresowany....nawet nie chce mi się o niej pisac:(

ostatnio szukalam kota po mieszkaniu z nadzieja, ze jednak spadl z parapetu przy kolejnej akrobatycznej probie przechodzenia od zewnatrz z kuchni do pokoju, ale znalazl sie pod lozkiem i bedzie trzeba cos dla niego wymyslic jak bede jechac do Polski hehe
pewnie bedzie trzeba go wziac ze soba, ale poprzedni co tak pojechal to juz zostal ;D

reklama
ja musze pochwalic swoje zwierzeta. spodziewalam sie ze bedzie duzo gorzej niz jest. koty sa grzeczniejsze nawet bardziej niz jak dziecka nie bylo. na poczatku zamykalam je na noc w przedpokoju zeby nic dzidzi nie zrobily ale zauwazylismy ze one sie nim w ogole nie interesuja. jak bylam w ciazy to nagminnie chcialy wchodzic do lozeczka, teraz, nie wiem czy to przez zapach dziecka czy przez co ale generalnie nie wchodza tam :) moj piesek oczywiscie aniolek dla dziecka. wkurza mnie tylko czasem jak Wiktor spi a ona niesopdziewanie uslyszy cos za oknem i zaczyna szczekac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry