Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tez nie lubilam obozow jak bylam mala, wolalam domek ;D
tak samo moj brat(lat11), ktory wczoraj zostal wyekspediowany na oboz rycerski, ale nie przejawial wiekszego entuzjazmu, za to siostra(lat9) cieszyla sie jak glupia jak dzisiaj wyjechala na jakies zorganizowane tance i swawole ;D
w ogole to nie moge sie doczekac az im siostrzenca przedstawie mlode wujostwo ma Olaf ;D
fajni byli jak bylam w ciazy i nie mogli zrozumiec, ze ja znam plec dziecka, ciagle mowili rzeczy w stylu: "a jak to bedzie chlopiec to..." albo "a jak bedzie dziewczynka..."
no i zapomnialam dodac, ze juz bliski dzien kiedy zemszcze sie na rodzenstwie za to ze jak mialam 14, a potem 16 lat to musialam zajmowac sie wrzeszczacym niemowleciem > > >
mlode, mlode, a do tego kochane, wczoraj siora prosila mame, zebysmy nie przyjezdzali do Polski zanim ona wroci z obozu, bo wtedy brat widzialby mnie dluzej niz ona ;D
kate, a czemu nie mozesz sie zemscic? musi byc jakis sposob i powod >
chyba ze nie masz rodzenstwa : to zemscij sie na kims innym
moje rodzenstwo uwielbia Olafka i siostra pomaga przy kapieli i czym sie da, a brat to by go bez przerwy nosil na rekach ;D
tylko teraz sa na wakacjach :\
a za to ja nie moge sie doczekac, zeby zmajstrowac malemu siostrzyczke ;D ;D ;D
ewentualnie braciszka a potem siostrzyczke, w kazdym razie sa dalekie zakusy na trojke