Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i zyczenia zdrowia i powodzenia.
i dopiero wczoraj wieczorem przyjechał kuzyn męza z odsiecza
.
.
.
jak praktycznie kazda z Nas wychowywanie jednego dziecka jest trudne a co dopiero dwóch (podziwiam MAMEOLI ktora czeka na trzecie z taka malą roznica wieku) Pomimo ze moje drugie dopiero sie szykuje na ten swiat to mam bardzo podobna sytuacje do Ciebie.
:-( . Moj ojciec jest kochany ale zapracowany.Tesciowa zajmie sie Igorem ale nie ma najlepszego zdrowia teraz we wtorek idzie do szpitala wiec i tak zostaje z Wszystkim sama.
.
.

od razu życ się chce.........no i mam pomoc teściowej to też inaczej, choć generalnie wczorjszy dzień był troche cieżkawy (małej przebijały się 3ki) dziś już z górki.............dziwnym trafem jak nie jestem sama to i mały jakiś spokojniejszy, zasyia w łózeczku w wózku bez bujania (bo namietnie o to walczę od dnia narodzin
)........ale pewnych rzeczy się nei dostrzega jak jest pomoc obok...jak się ma 2 ręce i dwie potrzebujące pociechy to jest inaczej.......ja wiem, wy wiecie więc co tu dalej chrzanić;-)
a ja nie wiedziałabym dopiero komu pomóc i gdzie wsadzic łapy
ja w nich jeszcze chdzilam jak bylam dzieckiem 

więc maja jakieś 25 lat no ale Myszka Miki jest wiecznie mloda i szelki nadal są na czasie

no i na ładne mamusie bo jak wszystkie wiemy przeciez nasze dzieci urode maja po nas

:-) ganiał za piłką a brudny był jak matka ziemia ale było swietnie.Teraz mi zaczyna marudzic bo jest spiacy i jak na zlosc nie chce zasnac

- samotnej matki z 2 dzieci wieczorową porą