Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jejku to chyba tylko ja taka wyrodna matka będę. Bo jak na razie to nie planuje gotować sama dla Mai. Chociaż mam blender i słoiczki.
pierwsza coreczke tylkob sloiczkami karmilakm dluuuuugi czas i zdrowiutka jest i szczesliwa
teraz po prostu chce sprobowac czegos nowego;-)bagaz mi mezulek wezmie bo autokarem jedzie,bo panicznie boi sie latackatarzyna, co do mięska to wiem że trzeba osobno ugotować i dodać do warzywek (czyli nie można gotować zupki na wywarze z mięsa)a wydaje mi się że na razie to chyba tylko Jola daje mięsko jakieś... tak mi się kojarzy
a powiedz mi jak robisz deserki owocowe? gotujesz wcześniej owocki, czy miksujesz takie surowe? i czy dodajesz jakieś kaszki do nich?
łoooo matko jak ty chcesz się spakować tylko w podręczny z dwójką dzieci??

Jolu Matiemu gotowana zupka bardziej posmakowała, chyba przejdę w większości na domowe jedzenie dla niego![]()
...no i narazie zostaniemy pol na pol.....kupilam blender i od wczoraj sama robie deserki i obiadki i przyznam,ze smak ABSOLUTNIE nie do porownania ze sloiczkami!a niby zadnych sztucznosci w kupnych nie ma
czy dawalyscie juz miesko?i w jakiej postaci?tzn zupki czy jak?zmiksowac kurczaczka czy same warzywa i wywar tylko??nie mam pojecia jak sie za to zabrac![]()

Jolu wiesz co!! jak nie przestaniesz wypisywać takich "smakowitości" to normalnie wsiąde w smochód i przyjade do ciebie. Będę siedzieć i zajmować się maluchami, a Ty kochana będziesz siedzieć w kuchni i gotować dla mnie (a właściwie dla Mai) zapasy!!!!!! Więc uważaj moja droga na słowa!!! (kiwam na ciebie palcem :-) )
..oj jak by bylo super .... naprawde nawet nie masz pojecia ...
...oj brakuje mi tu fajnej kolezanki...:-(....a swoja droga to ciekawe ile by sie jechalo z Devon do Stamford...????

na szczescie mieszkam w kraju pynacym oliwkami wiec mam swieza oliwe z oliwek najlepsza z Kalamaty (mojego miasta) wiec jej dodam troszke.
no nic czekam do 6 miesiaca kiedy wiecej bede mogla jej dawac moze przelknie lyzeczke!!!hehe...teraz w listopadzie pod koniec jade do Polski z mala na miesiac a potem maz dojezdza ciekawe jak tam bedzie jadla
mam troche pracy dlatego nie moge was sledzic na biezaco ale staram sie
buziaczki kochane