magdziunia
Październikowa Mama'08
Też słyszałam o tym nowym schemacie żywienia niemowląt.Hej!!
Zaczeły się już pojawiać powolutku artykuły o nowym schemacie karmienia niemowląt o którym nam mówił lekarz.. kiedyś mówiło się, że sam cyc przez 6 miesięcy, a teraz żeby już w 5-ym wprowadzać produkty, no i wczesnie zacząć wprowadzać rybkę BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Taki słoiczek powinien wystarczyć - bo gotowanie codziennie pół łyżeczki kaszy manny i dodawanie tego do 100ml przecieru warzywnego toAniaa ja też dostałam już od lekarza nowy program żywienia i..... muszę zacząć podawać Amelce kaszkę mannę lub coś co zawiera gluten. Zastanawiam się czy słoiczek z kaszką manną i jabłkami-chyba Gerbera jest wystarczający??co Wy o tym myślicie? Ja nie gotuję sama zupek tylko cały czas podaje słoiczki więc nie bardzo mam jak wprowadzić kaszę mannę :-(
mnie np. by się nie chciało ... wiem, wiem leniwiec ze mnie ghighi.Dorotko ja dałam polizać Sebciowi parówkę - oj trząsł się do tego.
co Wy o tym myślicie? Ja nie gotuję sama zupek tylko cały czas podaje słoiczki więc nie bardzo mam jak wprowadzić kaszę mannę :-(
Ja jestem zadowolona bo i kasy troszke zostaje i ona dłużej mi śpi;-)
kurcze myślałam że rączki nie przestaną jej się trząść ze szczęścia :-)