• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Hej dziewczyny:-) Ja wczoraj podalam swojej Julce poraz pierwszy marcheweczke tak jej smakowalo ze myslalam ze lyzke polknie:-D:-Da tyle przy tym smiechu:-DTylko potem zrobila kupke w kolorze pomaranczowym czy to normalne??:-(

reklama
Aniaa ja też dostałam już od lekarza nowy program żywienia i..... muszę zacząć podawać Amelce kaszkę mannę lub coś co zawiera gluten. Zastanawiam się czy słoiczek z kaszką manną i jabłkami-chyba Gerbera jest wystarczający?? :eek: co Wy o tym myślicie? Ja nie gotuję sama zupek tylko cały czas podaje słoiczki więc nie bardzo mam jak wprowadzić kaszę mannę :-(

KATE OLIWKA PIJE NUTRAMIGEN a on jest tak samo ochydny jak nie bardziej a jej smakuje :-)

Dziewczyny wlasnie napiszcie mi jak z Rybka Jaka kupujecie i jak robicie i jak z kaszka manna ???????????????????

Bartek juz jadł jarzynki z królikiem. Żółtka i rybki jeszcze nie próbował. Narazie testujemy mięsko. W przyszłym tygodniu spróbuję cielecinkę. Co z glutenem zrobić nie wiem :baffled: W czwartek mamy szczepeinie, to zapytam, jakie moja pani doktor ma zdanie.

U mnie narazie jeszcze cyc;-):-) Potem pomyslimy:-) Wczoraj dalam merchewkę a dzisiaj wieczorem sprobujemy kaszke maliowa:tak:Dorotka Nutramigen bleeee mich znajomych synek pije bo ma skaze bo innym mleku odrazu go wysypuje:zawstydzona/y:Nie chcę biedeczek wcale pic gorzkie a jak smierdzi za przeproszeniem:sorry:Co oni sie ju nakombiowali zeby zjadl teraz to jak ida na spacer a maly spi ti na spiaco wypija caly butle :-Da tak nie ruszy tylko placze:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry