• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja wcześniej maiłam NAN HA ale nie musi mieć mleka dla alergików i chciałam mu zmienić na zwykłe dlatego próbuje co będzie mu smakować. Kupiłam bebilon2 zobaczymy

magdziunianochmalnie :szok::szok:,maly pozeracz chrupko rosnie:rofl2:

natusiaMAja tak jak czarnajeszcze miksuje,Miki tez ma problem z kawalkami i nawet z takim startxm grubo jedzonkiem,ma odruch wymiotny,mysle ze trzeba jeszcze poczekac...
Ostatnio znajoma podpowiedziala mi sposob nauki gryzienia
kawałek jabłuszka owinac w jalowa gaze i wtedy dziecko trze zabkami o sobie i nie połknie kawałka jabłuszka tylko papke:tak:
No i dzś takie danie zmieliłam jeszcze widelcem a i tak nie chciał jeść, więc nie zmuszam. Widocznie jeszcze nie potrafi poradzić sobie z większymi kawałkami. Bo kaszkę z bananami zjadał dziś na podwieczorek bez wybrzydzania.

reklama
Ula ja dałam wczoraj pierwszy raz żółtko z dynią, gotowca Gerbera, tylko potem patrzę na skład a tam że żółtko w proszku :baffled: i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, chyba będę gotowała i dodawała co drugi dzień po pół, tym bardziej że mój teść handluje właśnie jajami na giełdzie to jaj ci u nas dostatek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry