Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,maly pozeracz chrupko rosnie

U nas też dziś pierwsze danie pk 6 -tym m-cu i ryż był w kawałkach - krztusił się i następnym razen\m rozgniotę widelcem albo blenderem małym rozbiję.Dziś było nowe danie takie po 6 miec i pierwszyu raz były takie duże kawałki ziemniaków i groszek i marchewka. Bartkowi ciężko szło chociać rozgniotłam mu to jeszcze łyżeczką ale nie wiedzial jak to jeść aż prawie się krztusił biedaczek![]()
Taki gryzak grzechotka ma moja koleżanka i zadowolona jest.Można uzywac cos takiego, ale ja jakos nie jestem przekonana i raczej nie kupie.
GRYZAK GRYZACZEK DO OWOCÓW I WARZYW MUNCHKIN (605921086) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Safe Feeder-gryzak nauka gryzienia pokarmu (600349823) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ Nuby, **gryzak do podawania pokarmu** (608270344) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myslicie?? Dla mnie to jak jesc cukierka przez papierek... hi hi