• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Dzis mu nie dałam mleka kolo 17 godz i o 20 zjadł wszystko:tak:
Dziekuje kobitki za rady,bede mu dawac tyle posiłkow ile ja uznam za szłuszne:tak:A za tydzien przechodzimy na mleczko nr 2:happy:
Evelajna ja tez jesztem w szoku ,takie jedzenie w złobku:eek:A holendrzy fakt-sa duzi.A mojej znajomej (polki) corka ma 3 mies i jest wielkosci Michasia:tak:Z taka roznica ,ze sie urodziła kilo ciezsza:tak:

reklama
:-) Amelcia dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu wypiła całą butlę cherbatki :tak::tak: wiecie dla czego??!!! bo chyba tamte które miała poprostu jej nie smakowały!!! dzisiaj kupiłam nową-brzoskwińkową i..... sama nawet butelkę sobie trzymała :tak::-) mamuśki dajecie swoim maluszkom marcheweczke do picia???

U nas bez szaleństw - ziemniaczki w różnych wariacjach idą bardzo ładnie. W żłobku chcieli nakarmić młodą makaronem z tuńczykiem, a dziś zapiekanką z wołowiny, ale powiedziałam, że pediatra kazał się trzymać diety. Te dzieciaki tutejsze to harpagany na całego:tak::-D
O masakra:szok::szok::szok:

A u nas poszło 100 mi soczku banankowego z butli!:-):-):-) Może jednak załapie do czego służy smoczek:sorry::-D
Dałam banankowy bo wiem że lubi:-D
Gratki dla Bartusia

:-) Amelcia dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu wypiła całą butlę cherbatki :tak::tak: wiecie dla czego??!!! bo chyba tamte które miała poprostu jej nie smakowały!!! dzisiaj kupiłam nową-brzoskwińkową i..... sama nawet butelkę sobie trzymała :tak::-) mamuśki dajecie swoim maluszkom marcheweczke do picia???
Ja czasem podaje. Tylko rozcieńczam z wodą, Po radach październikowych mamuś. Bo jak nie rozcięczałam to zauważyłam ze zaczynają mu sie robić pomarańczowe brwi:baffled:

W żłobku chcieli nakarmić młodą makaronem z tuńczykiem, a dziś zapiekanką z wołowiny, ale powiedziałam, że pediatra kazał się trzymać diety. Te dzieciaki tutejsze to harpagany na całego:tak::-D
O rany, ciekawe jak ona by na ten smak zapiekanki zareagowała, jedzenie to tam mają niezłe dla maluszków:-D
A z tą marcheweczką to też nie należy przesadzać bo tak jak pisała Mama Maksa dzieciaczek może zmienić kolor:tak:

mamusie mam pytanie jakie deserki lub owoce podajecie maluchom? i jeszcze pytanie odnośnie bananów w kilku schematach przeczytałam żeby wprowadzać od 10 miesiąca ale z drugiej strony są przecież deserki jabłka z bananem i soczki po 4 miesiącu i bądź tu człowieku mądry. Chyba spróbuje mojej laluni podać, a jak to wygląda u Was?

reklama
Aj@k ja daję jabłko z bananem, brzoskwinkę lub marchewkę z jabłkiem innych owoców jeszcze nie wypróbowywałam.
Natomiast skusiłam się aby dać małemu samego banana i wcinał aż mu się uszy trzęsły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry