magdziunia
Październikowa Mama'08
Tak tak wiem, że rozgnieść.
Bo wczoraj teściowa dała małemu takie upróżone jabłuszko i kupa była natychmiast.
Bo wczoraj teściowa dała małemu takie upróżone jabłuszko i kupa była natychmiast.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja Amelka je słoiczki i normalne owoce :-) uwielbia starte jabłuszko i bananka.A jakie pyszne są malinki w słoiczkuA słoiczki dajesz??:-) czy wolisz normalnie dawac owoce??

mniam mniam aż mi ślinka leci :-) szkoda że moja księżniczka nie chciała mi zostawić chociaż łyżeczki!!!:-(jabłuszko najlepiej zetrzeć na tarce albo zeskrobać łżeczkąAle te bananki to surowe dajecie - bo ja tak dałam i sama nie wiem czy dobrze zrobiłam.
A co z jabłuszkiem jak ścieracie na tareczce to podgrzewacie go czy raczej próżycie jabłuszko?
nie trzeba ich próżyć
no i biszkopciki
jakie biszkopciki dajesz? bo moja Amelcia jak na razie chrupeczki wcinaJa dałam jakiś tydzień temu pół bananka na spróbe i po 2 dniach wyszły jej takie jakby syfki na buzi :-(więc więcej nie dawałam i zeszło czyli napewno po bananie. a tak ogólnie to bardzo lubi chlebuś dawała któraś?no i biszkopciki
![]()

Lu petitki takie okrągłe ale to chyba obojętne jakie dasz, dodaje jej tez czasem do jabłka:-) Chrupki też wcinajakie biszkopciki dajesz? bo moja Amelcia jak na razie chrupeczki wcina![]()

no to i ja muszę spróbować biszkopciki :-) Myślałam że to jeszcze troszkę za wcześnie i Amelcia będzie się ksztusić ale jak piszesz że dajesz i jest ok to i ja spróbuje ;-)Lu petitki takie okrągłe ale to chyba obojętne jakie dasz, dodaje jej tez czasem do jabłka:-) Chrupki też wcina![]()
Ale daje jej do buzi po takich malutkich kawałeczkachno to i ja muszę spróbować biszkopciki :-) Myślałam że to jeszcze troszkę za wcześnie i Amelcia będzie się ksztusić ale jak piszesz że dajesz i jest ok to i ja spróbuje ;-)
do rączki broń boże bo ma już dwa ząbki i by ugryzła a wtedy
a jabłuszka tre na tarce biszkopcika też