Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i moze zacznij robic dlyzsze przerwy miedzy posilkami, nie wiem jak tam ja karmisz dokladnie, ale zeby nie czulasie non stoper najedzona

A ziemniaki z jakims sosem je??? Moze ziemniaczki z masełkiem i jajkiem? Dawaj po malutkich porcjach na łyzeczce aby jadła smakujac. Moze wez ja na raczki łaz po mieszkaniu pokazuj róznie rzeczy i karm. Wiem meczaca i dziwna metoda ale czasem pomaga, moze to ja skłoni do innych smaków. Moze ja czyms zainteresuj zabawki, ksiazeczki itp. Aż z czasem przekona sie do innego jedzenia. Bo bedziesz miała taki problem jak moja sis ma dzieciaki w kwietniu skonczyły 2 lata a podstawa zywieniowa u nich to MLEKO!!!!!! A reszta jako dodatek a jak nie jedza to bach melko

Magdasf czyżby ząbki;-) Mi jak dzieci nie cha jesc to mnie cholera bierze bo pozniej nie wiem czy marudne bo głodne czy marudne bo cos innego
Dorotka musisz byc stanowcza i nie poddawac sie. Małymi kroczkami do przodu aż sie nauczy, bo i Ty sie męczysz i onaA ziemniaki z jakims sosem je??? Moze ziemniaczki z masełkiem i jajkiem? Dawaj po malutkich porcjach na łyzeczce aby jadła smakujac. Moze wez ja na raczki łaz po mieszkaniu pokazuj róznie rzeczy i karm. Wiem meczaca i dziwna metoda ale czasem pomaga, moze to ja skłoni do innych smaków. Moze ja czyms zainteresuj zabawki, ksiazeczki itp. Aż z czasem przekona sie do innego jedzenia. Bo bedziesz miała taki problem jak moja sis ma dzieciaki w kwietniu skonczyły 2 lata a podstawa zywieniowa u nich to MLEKO!!!!!! A reszta jako dodatek a jak nie jedza to bach melko
![]()

Zjadla kilka lyzek kaszki A pozniej kolo 10,30 tak wrzeszczala ze juz nie wiedzialam z czego i wypila 130 ml MLEKA i zasnela