Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziś na śniadanko wciągnął płatki z mlekiem a wczesniej nie chciał ruszyc;-)Dominika ja tez mialam niedoczynosc tarczycy;-) Moze nadal mam ale jakos do lekarza mi dluzszy czas nie po drodze;-) A jako dziecko bylam chudzina, dopiero jak zaczelam pracowac to dupa zaczela mega rosnac![]()
Dorota, a to ze oli teraz jest niejadek nie znaczy ze jak bedzie starsza tez tak bedzieMoja zocha do roku jadla wszystko w kazdej ilosci, potem bylo pare okresow ze nie jadla, ateraz znowu widac potrzebuje wiecej bo wcina za dwoje
![]()
ale dziecka szkoda
i mały mięsożerca mi rośnie, mięso, kabanosy i parówki są the best, czasem kawałek chudszej kiełbasy na zakupach wetnieheh, u mnie z Radkiem to samo. Potem mam wyrzuty, że za mało urozmaicenia, bo on potrafi naprawde duzo pożrećppatqa dobre to z cyckamiale dziecka szkoda
ja z Seby żarciem i wprowadzaniem też cackałam się okropnie i teraz mam francuskiego pieska, tylko nabiał i warzywa a wędlina tylko bez żyłek, zapomnij o kiełbasie
z Igą poszliśmy na żywiołi mały mięsożerca mi rośnie, mięso, kabanosy i parówki są the best, czasem kawałek chudszej kiełbasy na zakupach wetnie